Σύμφωνα με το γραφείο δημοσίων σχέσεων του ALPHA, η κυρία Ζήνα Κουτσελίνη, υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού, δεν ανήκει πια στο δυναμικό του καναλιού. Γιατί έγινε αυτό; Η επίσημη ενημέρωση του σταθμού είναι ότι ΔΕΝ ανανεώνεται το συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ που συμβαίνει αυτή η εξέλιξη  έχει ενδιαφέρον καθώς, μέχρι να βγει στον "αέρα " η εκπομπή "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν την παρεϊστικη σχέση που διατηρούσε η κύρια Κουτσελίνη με την παρουσιάστρια του "Σπίτι μου, σπιτάκι μου ", αλλά και με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής. 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 
Από την στιγμή που βγαίνει στον "αέρα" η πολυσυζητημένη εκπομπή του Σαββατοκύριακου . Το πρώτο ΣΚ προβολής, τα νούμερα ήταν χαμηλά, αλλά το βατερλό γίνεται το δεύτερο Σαββατοκύριακο, όπου η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο "E" αλλά και η εκπομπή του Σπύρου Μάλλη στον ΣΚΑΪ "παίρνουν παραμάζωμα" το "σπιτάκι " της Σπυροπούλου.

Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ 
Μετά και το δεύτερο ΣΚ προβολής της εκπομπής, γίνεται μια δραματική σύσκεψη, με την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ξεσπάει για περισσότερο από μία ώρα μπροστά στους συντελεστές της εκπομπής. Το ξέσπασμα παρακολουθούσαν όρθιοι και αμίλητοι τόσο ο Τζώνη Καλημέρης, όσο και η Ζίνα Κουτσελίνη.

Μερικά εικοσιτετράωρα μετά το ξέσπασμα αυτό, η είδηση μη ανανέωσης συμβολαίου της διευθύντριας ψυχαγωγικών εκπομπών, επιβεβαιώνει όσους προέβλεπαν τα χειρότερα...