Γράφει η Τιτίκα Ανουσάκη

Οι πιέσεις προς τον Γιώργο Μπόμπολα για να αλλάξει πλεύση το κεντρικό δελτίο του Mega ήταν στις αρχές της σεζόν ασφυκτικές. Ωστόσο εκείνος δεν υπέκυψε και επέμεινε στη γραμμή του δηλαδή προχώρησε σε λύσεις εκ των εν όντων. 
 
Αντικατέστησε τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο -προσωρινά τουλάχιστονμε τον Νίκο Στραβελάκη ενώ στήριζε από την αρχή τη Μαρία Σαράφογλου ως άξια διάδοχο της Όλγας Τρέμη. 
 
Η παρουσία του ίδιου του μεγαλομετόχου στο κοντρόλ των ειδήσεων την ώρα του κεντρικού δελτίου είχε μάλιστα ερμηνευτεί ως η μέγιστη στήριξη προς τις επιλογές αυτές. 
 
Τα νούμερα όμως διέψευσαν τις προσδοκίες. Η δεύτερη και κάποιες μέρες ακόμη και τρίτη θέση που παίρνει το κεντρικό δελτίο του Mega στον πίνακα τηλεθεάσεων, έχει θορυβήσει τη Μεσογείων που αναζητά επειγόντως λύσεις. 
 
Το νέο μοντέλο και στήσιμο του δελτίου φαίνεται πως δεν περπατάει και το όνομα της Έλλης Στάη σιγοψιθυρίζεται στους διαδρόμους του Πήγασου. 
 
Ο Γιώργος Μπόμπολας φέρεται να δήλωνε πριν από περίπου δύο μήνες σχετικά με την άνκοργούμαν και πιθανή συνεργασία με το κανάλι «Ούτε πάνω από το πτώμα μου»...
 
Η διολίσθηση όμως του δελτίου τον έκαναν να θέλει να διασώσει την παρτίδα όσο είναι ακόμα νωρίς και προλαβαίνει. Έτσι κάνοντας μισό βήμα πίσω και θέλοντας να στηρίξει το δελτίο της Μαρίας Σαράφογλου, φέρεται να δέχτηκε την Έλλη Στάη ως σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου. 
 
Στο άκουσμα της πληροφορίας στη Μεσογείων έχει ξεσπάσει «πανικός» ενώ πολλά είναι τα ερωτήματα που γεννιούνται:  
 
Αρχικά η Έλλη Στάη τι λέει για όλα αυτά; Θα δεχτεί μόνο τον ρόλο της σχολιάστριας και υπό ποιες προϋποθέσεις;
Ποια θα είναι η στάση των υπόλοιπων μετόχων ενώ κάποιοι «βλέπουν» ήδη τα «μάτια της Έλλης» στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.