current views are: 2

3 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση14:37

Το «Newsroom» επιστρέφει στα κανάλια Novacinema

«Every story needs a final word». Μία από τις πολυσυζητημένες σειρές των τελευταίων ετών επιστρέφει από τις 17/11 στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, λίγες μέρες μετά την προβολή της στην Αμερική.

Δημοσίευση 14:37’
αρθρο-newpost

«Every story needs a final word». Μία από τις πολυσυζητημένες σειρές των τελευταίων ετών επιστρέφει από τις 17/11 στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, λίγες μέρες μετά την προβολή της στην Αμερική.

«Every story needs a final word». Μία από τις πολυσυζητημένες σειρές των τελευταίων ετών επιστρέφει από τις 17/11 στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, λίγες μέρες μετά την προβολή της στην Αμερική.

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της βραβευμένης με Emmy σειράς «The Newsroom» θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21:00, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD και θα είναι επίσης διαθέσιμος από laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Η εκπληκτική σειρά της ΗΒΟ είναι μεν μυθιστορηματική, αλλά στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα που συγκλόνισαν την αμερικανική κοινωνία και παρουσιάζει με ποιο τρόπο τα καλύπτει το μεγάλο ειδησεογραφικό κανάλι ΑCN. Τα μέλη της ειδησεογραφικής ομάδας προσπαθούν να φέρουν εις πέρας τη δονκιχωτική αποστολή τους για ένα ουσιαστικό και ηθικό δελτίο ειδήσεων και παράλληλα να ξεμπλέξουν το κουβάρι της προσωπικής τους ζωής. 

Το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου διαδραματίζεται στον απόηχο της πανωλεθρίας που προκάλεσε η υπόθεση Τζένοα. Όμως, ο Γουίλ, η Μακ και η υπόλοιπη ομάδα αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν το νέο τους μεγάλο θέμα με προσοχή, προκειμένου να βελτιώσουν την αξιοπιστία τους, αν όχι τα νούμερά τους. Πρόκειται για το τρομοκρατικό χτύπημα κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Βοστώνης, ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη τον Απρίλιο του 2013, με την έκρηξη δύο βομβών κοντά στη γραμμή τερματισμού.

Πρωταγωνιστές στη σειράς «The Newsroom», ο τρίτος κύκλος της οποίας θα ολοκληρωθεί σε 6 επεισόδια, είναι μεταξύ άλλων οι Τζεφ Ντάνιελς, Έμιλι Μόρτιμερ και Τζέιν Φόντα. Η πένα του βραβευμένου με Όσκαρ Άαρον Σόρκιν, σεναριογράφου των κινηματογραφικών επιτυχιών «The Social Network» και «Moneyball», παίρνει και πάλι… φωτιά, σε μια σειρά που χαρακτηρίζεται από τις πιο έξυπνες ψυχαγωγικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης.