Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «Πίσω απ’ τη Μαρκίζα», ο πρόεδρος της δισκογραφικής εταιρείας Minos ΕΜΙ, κ. Μάκης Μάτσας παραχωρεί την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ», που θα προβληθεί τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 22:50 από το Novalifε.

Ο άνθρωπος που διαμόρφωσε την πορεία του ελληνικού τραγουδιού, αφηγείται την προσωπική του διαδρομή στους Λάμπη Ταγματάρχη και Ανδρέα Ρουμελιώτη και αναφέρεται σε όσους καλλιτέχνες ανέδειξε, σε αυτούς που αδίκησε, αλλά και σε όσους τον πίκραναν.

Στη μακρά επαγγελματική του πορεία, ο Μάκης Μάτσας έχει ανακαλύψει και έχει στηρίξει τα πρώτα βήματα και την καριέρα των μεγαλύτερων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι σημάδεψαν την ελληνική δισκογραφία. Στη συνέντευξη του στο Novalifε, ο κ. Μάτσας μιλάει για ιερά τέρατα της ελληνικής μουσικής, όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζηδάκης, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Βασίλης Τσιτσάνης και Μάρκος Βαμβακάρης. Επίσης, κάνει αναφορά στη διαμάχη του με τον Στέλιο Καζαντζίδη και στα όσα του έχουν καταλογίσει όταν ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής άφησε το τραγούδι.

TAGS