current views are: 4

28 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση11:13

Διπλή αγωνιστική για την Barclays Premier League μόνο στον OTE TV

Η Barclays Premier League κλέβει την παράσταση αυτή την εβδομάδα με διπλή αγωνιστική στα κανάλια OTE SPORT και αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο.

Δημοσίευση 11:13’
αρθρο-newpost

Η Barclays Premier League κλέβει την παράσταση αυτή την εβδομάδα με διπλή αγωνιστική στα κανάλια OTE SPORT και αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο.

Η Barclays Premier League κλέβει την παράσταση αυτή την εβδομάδα με διπλή αγωνιστική στα κανάλια OTE SPORT και αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο.

Επίσης, το θέαμα γίνεται πλουσιότερο με σπουδαία ντέρμπι σε Serie A, La Liga, Bundesliga και την επιστροφή της Football League. Οι κορυφαίοι αγώνες μπάσκετ του NBA, Boston Celtics-Chicago Bulls, Milwaukee Bucks-Houston Rockets για την κανονική περίοδο και η αναμέτρηση της AEK με τον Κολοσσό Ρόδου για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ συμπληρώνουν μια αθλητική εβδομάδα γεμάτη συγκινήσεις για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV. 

Blockbusters σαν το The Paperboy με τους Μάθιου Μακόναχι, Ζακ Έφρον και την -υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα γα το ρόλο- Νικόλ Κίντμαν, πρωτότυπες ταινίες κινουμένων σχεδίων σαν το Ραλφ, η Επόμενη Πίστα για έναν χαρακτήρα video game που φιλοδοξεί να γίνει ήρωας, βραβευμένα φιλμ, όπως το βιογραφικό δράμα Mandela: Long Walk to Freedom με τον Ίντρις Έλμπα, αλλά και κλασικές κομεντί, όπως το all-time-classic Pretty Woman, μπορούν να παρακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ ΤV στα κινηματογραφικά κανάλια της υπηρεσίας. 

Επίσης, οι κορυφαίες σειρές Fargo, Banshee και Hemlock Grove συνεχίζονται με νέα επεισόδια σε πρώτη προβολή στο OTE CINEMA 1HD κάθε Τρίτη και Τετάρτη, ενώ πρεμιέρα κάνουν αυτή την εβδομάδα πολλές νέες σειρές στα κανάλια με ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV, με την επική σειρά The Bible στο HISTORY HD, το απολαυστικό America’s Cutest Pet στο Animal Planet HD,  το θεαματικό Extreme Alaska στο Nat Geo Wild HD και το εντυπωσιακό Crowd Control στο National Geographic Channel να ξεχωρίζουν. 

Αθλητικά

Μέσα από τα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν και αυτή την εβδομάδα σούπερ θέαμα με κορυφαίες αναμετρήσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Στην Barclays Premier League, στην αγωνιστική του Σαββατοκύριακου, ξεχωρίζουν οι αγώνες Λίβερπουλ-Στόουκ (Σάββατο 29 Νοεμβρίου, 17.00, ΟΤΕ SPORT 1HD), Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή 30 Νοεμβρίου, 15.30, OTE SPORT 1HD), ενώ στην εμβόλιμη αγωνιστική οι οπαδοί της πλέον παραδοσιακής λίγκας στην Ευρώπη μπορούν να απολαύσουν τις αναμετρήσεις Τσέλσι-Τότεναμ (Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, 21.45, OTE SPORT 1HD) και Άρσεναλ-Σαουθάμπτον (Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, 21.45, OTE SPORT 4HD). Για τη Serie A, θα μεταδοθούν οι αγώνες της 13ης αγωνιστικής Μίλαν-Ουντινέζε (Κυριακή 30 Νοεμβρίου, 16.00, ΟΤΕ SPORT 2HD) και Ρόμα-Ίντερ (Κυριακή 30 Νοεμβρίου, 20.00, ΟΤΕ SPORT 1HD), ενώ στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται εκτός έδρας με την Μάλαγα (Σάββατο 29 Νοεμβρίου, 21.00, ΟΤΕ SPORT 2HD) και η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στη Βαλένθια (Κυριακή 30 Νοεμβρίου, 22.00, ΟΤΕ SPORT 2HD) στο ντέρμπι της La Liga για την 13η αγωνιστική. Στη Γερμανία και την Bundesliga, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 16.30, παίζουν Χέρτα Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου (ΟΤΕ SPORT 3HD) και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 16.30 η μάχη για τη 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα μεταξύ Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ (ΟΤΕ SPORT 5HD).

Η Football League, για την 6η αγωνιστική, περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις, Φωκικός-Ηρακλής την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στις 18.00, Παναχαϊκή -ΑΕΚ την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 18.00 και τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου Χανιά-Παναιγιάλειος στις 18.00 και Λάρισσα-Τύρναβος στις 21.30. Όλοι οι αγώνες προβάλλονται από το ΟΤΕ SPORT 4HD. 

Στο μπάσκετ, για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ, τα φώτα στρέφονται στον αγώνα Boston Celtics-Chicago Bulls (Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, 20.00 OTE SPORT 3HD), ενώ ξεχωρίζει και ο «ελληνικός εμφύλιος» μεταξύ Milwaukee Bucks (Γιάννης Αντετοκούμπο) και Houston Rockets (Κώστας Παπανικολάου) την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 04.00 στο ΟΤΕ SPORT 3HD. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Κολοσσό Ρόδου που θα μεταδοθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 13.00 στο OTE SPORT 3HD.

Ταινίες και σειρές

Blockbusters, βιογραφικές ταινίες, αγαπημένες κομεντί, οσκαρικά animation και πολυβραβευμένες σειρές, συνθέτουν το πλούσιο πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα. 

Ξεχωρίζει το θρίλερ The Paperboy από τον σκηνοθέτη του «Μονάκριβη» Λι Ντάνιελς, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στις 23.00 στο OTE CINEMA 1HD, με τον Μάθιου Μακόναχι, στο ρόλο ενός ρεπόρτερ που επιστρέφει στην Φλοριντα για να διερευνήσει την υπόθεση ενός θανατοποινίτη, τον Ζακ Έφρον και την Νικόλ Κίντμαν, που ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα. Επίσης, το υποψήφιο για Όσκαρ και πρωτότυπο animation Ραλφ, η Επόμενη Πίστα, με τις φωνές των Τζον Ρέιλι και Τζέιν Λιντς, που θα προβληθεί στο OTE CINEMA 1HD την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 21.00.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν την all-time-classic ρομαντική κομεντί του Γκάρι Μάρσαλ, Pretty Woman, με τους Ρίτσαρντ Γκιρ και Τζούλια Ρόμπερτς, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στις 22.00, ή την κλασική κωμωδία 9 με 5 με τις Τζέιν Φόντα, Λίλι Τόμλιν και Ντόλι Πάρτον, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 22.00, στο OTE CINEMA 2. Στο ίδιο κανάλι την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 22.00, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν σε α’ τηλεοπτική προβολή το δραματικό Τρίο από τον Γερμανό σκηνοθέτη Τομ Τίκβερ, ενώ στο Village Cinema, επίσης σε πρώτη προβολη, δεν πρέπει να χάσουν το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Μαντέλα: ο Δρόμος προς την Ελευθερία, για τη ζωή του Νοτιοαφρικανού ηγέτη, με τον Ίντρις Έλμπα στον κεντρικό ρόλο (Δευτέρα 1 Δεκεμβριου, 22.00).  

Τέλος, οι κορυφαίες σειρές Fargo, Banshee και Hemlock Grove συνεχίζονται με νέα επεισόδια σε πρώτη προβολή στο OTE CINEMA 1HD κάθε Τρίτη και Τετάρτη, ενώ σε επανάληψη αρχίζει να προβάλλεται ο 3ος κύκλος του Sherlock με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μάρτιν Φρίμαν κάθε Τετάρτη στις 20:15.

Ντοκιμαντέρ

Πολλές νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στα κανάλια με ντοκιμαντέρ του OTE TV. Στο HISTORY HD αρχίζει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 22.00 η νέα επική σειρά The Bible, που αναβιώνει μέσα από δραματοποιημένες σκηνές και τεχνικές computer animation ιστορίες από την Βίβλο, ενώ τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στις 19.15 στο Animal Planet HD κάνει πρεμιέρα η σειρά America’s Cutest Pet με τα πιο χαριτωμένα κατοικίδια και διαγωνισμούς viral videos. Ο ειδικός στην ανθρώπινη συμπεριφορά Daniel Pink αποκαλύπτει τους πιο απλούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να αλλάξει μαζικά η συμπεριφορά των πολιτών, στη νέα σειρά του National Geographic Channel Crowd Control, από την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 21.00. Επίσης, η νέα θεαματική σειρά του Nat Geo Wild HD, Extreme Alaska, μας ταξιδεύει στο εθνικό πάρκο Denali στην Αλάσκα και παρακολουθεί τον αγώνα επιβίωσης των άγριων ζώων σε αυτή την αφιλόξενη περιοχή (Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 19.00).   

Παιδικά

Μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν, το Disney Channel φέρνει τον 2ο κύκλο επεισοδίων της θεότρελης σειράς Gravity Falls (από την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 18.00). Τα επεισόδια του νέου κύκλου αναμένονται ακόμη πιο παράξενα, με τον απίθανο Ντάιπερ να προσπαθεί να αποδείξει σε κυβερνητικούς πράκτορες πως το Gravity Falls είναι κέντρο παραφυσικής δραστηριότητας, οδηγώντας σε απρόσμενες εξελίξεις.

Lifestyle

Όλα τα τελευταία νέα του Hollywood φιλοξενεί η νέα σειρά Live from E! από το Ε! HD. Ο Τζέισον Κένεντι και η Μαρία Μενούνος, με ζωντανό κοινό και τη δυνατότητα παρέμβασης των τηλεθεατών μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζουν την πιο trendy ενημερωτική εκπομπή στο χώρο του θεάματος (κάθε Τρίτη & Πέμπτη στις 21.00).