Τα νέα μέτρα – σοκ που προσφέρει η τρόικα στην κυβέρνηση για να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση παρουσιάζει η εφημερίδα «Αγορά» που κυκλοφορεί του Σάββατο.

Επίσης φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις του Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος στέλνει μήνυμα στην Αθήνα. «Οι προσπάθειές σας δεν βρίσκονται στο τέλος τους…» διαμηνύει χαρακτηριστικά ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης δηλώνει πως «Στρατηγική της κυβέρνησης είναι διάλογος μέχρι τελικής συμφωνίας με τους εταίρους και δανειστές το συντομότερο δυνατό… Αυτός είναι ο εθνικός μας στόχος».

Παράλληλα, ο Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξή του στη εφημερίδα σημειώνει πως είναι «ψευδαισθήσεις τα περί κατάργησης των μνημονίων με μια μονοκονδυλιά».

Σε ξεχωριστή συνέντευξη ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός αποκαλύπτει: «Κάνουμε συναντήσεις με τα Funds από το 2012».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.