Με ένα χιουμοριστικό σχόλιο ο Γιώργος Παπαδάκης ευχήθηκε στον Τάκη Χατζή καλή επιτυχία στη νέα του εκπομπή «Ακραίως» που θα μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Παπαδάκης ανέφερε γελώντας στον κ. Χατζή «θα μας φας την δουλειά» ενώ αποκάλυψε ότι θα είναι και καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου.

Μαζί τους θα είναι ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης αλλά και η γνωστή δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της σε ρόλο καλεσμένης.

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 11:00 το πρωί από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ενώ βασικό μέρος της αποτελούν τα social media, οι απόψεις και οι διαδικτυακές αντιπαραθέσεις των πολιτικών προσώπων. Παράλληλα, θα δίνεται βήμα στους πολίτες και τους νέους που εκφράζουν τις ανησυχίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για μια εκπομπή διαδραστική, με άμεση συμμετοχή των τηλεθεατών, αλλά και με πρωτότυπα τεχνολογικά μέσα.

Οι αιχμηρές παρεμβάσεις του Τάκη Χατζή, μέσα από τις συνεντεύξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας, θα δώσουν απαντήσεις σε όλα για τις πολιτικές εξελίξεις, το προσκήνιο και το παρασκήνιο.