Για τις πολιτικές πιέσεις για οικουμενικά σχήματα, που ασκούν στον πρωθυπουργό το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες, γράφει η «Επένδυση» που κυκλοφορεί το Σάββατο.

Ειδικότερα, η εφημερίδα γράφει γράφει ακόμη για τις πιέσεις για συναινέσεις, που στρέφονται κατά του πρωθυπουργού και τις αντιδράσεις της κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ στα κρίσιμα ζητήματα της συμφωνίας με την τρόικα και της εκλογής Προέδρου.

Σε συνέντευξή του στην «Επένδυση», ο υπεύθυνος Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης δηλώνει πως υπάρχει τρόπος να εκλεγεί συναινετικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Κατά τη γνώμη του  «Η πρόταση για συμφωνία και εκλογές το φθινόπωρο στην ουσία παρατείνει το βίο της κυβέρνησης κάτι με το οποίο φυσικά διαφωνούμε. Θα μπορούσε, όμως, να υπάρξει απεμπλοκή αν οριζόταν άμεσα ημερομηνία εκλογών και αποσυνδεόταν από την εκλογή του Προέδρου. Ο Πρόεδρος έτσι θα μπορούσε να εκλεγεί συναινετικά», λέει χαρακτηριστικά.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει επίσης τους πέντε υπόπτους για τη διαρροή του επίμαχου e-mail Χαρδούβελη την περασμένη Τρίτη, ενώ γράφει για το κίνημα για την εκλογή νέου Προέδρου, αλλά και για το ποιοι είναι οι πρωτοκλασάτοι που πριονίζουν την καρέκλα του Αντώνη Σαμαρά.

Επίσης στην «Επένδυση plus»:

  • Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τα καταπατημένα
  • Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το γιατί δεν πέφτουν οι τιμές στη βενζίνη στην Ελλάδα, παρά την πτώση διεθνώς της τιμής του πετρελαίου.  
  • Αποχή από επενδύσεις σε ελληνικά ομόλογα συστήνουν διεθνείς οίκοι. 

Η δισκογραφία του Στέλιου Καζαντζίδη σε 10 CD

Μία ολοκληρωμένη σειρά με την καλύτερη και αγαπημένη φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη “Η φωνή μου όλη”. 

Τραγούδια που στιγμάτισαν το ελληνικό πεντάγραμμο και πέρασαν στην ιστορία. Τη σειρά των Cd τη συνοδεύει 1 Dvd ντοκυμαντέρ με μεγάλες στιγμές του τραγουδιστή και στενούς φίλους του, να μιλούν για τον άνθρωπο που έζησαν.

Αύριο το 1ο cd και η κασετίνα της σειράς

Ακόμα

Η κουζίνα της πόλης 

Αυθεντικά πιάτα από την γευστική παράδοση της Κωνσταντινούπολης

Αρώματα - Μυρωδιές - Χρώματα - Μυστήριο

100 Αυθεντικές συνταγές, βήμα-βήμα και η ιστορία τους , σε 2 συλλεκτικούς τόμους

Β΄ Τόμος 

Συνταγές για μεζέδες, ορεκτικά, σαλάτες, γλυκά

Χιμπές, χαϊνταρί, σαλάτα εσμέ, κοτοσαλάτα, χούμους με παστουρμά, πιλάφι σε φύλλο, ασουρέ, καζάν ντιπί, ταβούκ κιοκτσού, ο αφαλός της χανούμισσας, τα χείλη της καλλονής

Μαζί: 

Νεοελληνικό λεξικό του Εμμανούηλ Κριαρά 

Νέο Ελληνικό Λεξικό της Σύγχρονης Δημοτικής Γλώσσας από τον κορυφαίο γλωσσολόγο καθηγητή Εμμανουήλ Κριαρά, τον άνθρωπο που πρωταγωνίστησε για τη Δημοτική και το Μονοτονικό.
Αυτό το Σάββατο ο τρίτος τόμος , με 208 σελίδες

Και

Mazoo and the Zoo

Ένας κατεργάρης παπαγάλος, μια ζωηρούλα πάπια, ένας χοντρούλης ελέφαντας και ένα σωρό άλλα απίθανα ζωάκια πρωταγωνιστούν σε αστείες ιστορίες και τραγουδούν παρέα με τους Mazoo and the Zoo, το πιο κεφάτο νεανικό συγκρότημα!

Αυτό το Σάββατο το 5ο CD και το 5ο DVD της σειράς!