Με τίτλο «Στο ΔΝΤ μέχρι και το 2016!» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά».

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του αναπληρωτή προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Μέρκελ, Μίκαελ Φουκς, ο οποίος προεξοφλεί ότι δεν θα αλλάξει η σύνθεση της τρόικας ενώ παράλληλα απορρίπτει ένα νέο κούρεμα ή μία περαιτέρω μείωση επιτοκίων του ελληνικού χρέους.

Ακόμη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών επισημαίνει, μιλώντας στην εφημερίδα, πως «η  εσωτερική πολιτική αβεβαιότητα κάνει καχύποπτους, δύστοκους και άδικους τους εταίρους μας». 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπογραμμίζει δε ότι «η διαμόρφωση του νέου πλαισίου των σχέσεων μας με τους εταίρους και η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας έχουν ένα κοινό παρονομαστή. Την ανάγκη για υπευθυνότητα και συναίνεση».

Επιπλέον, μιλώντας στην εφημερίδα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, σημειώνει: «Στο τέλος θα αποδειχθεί πως οι δανειστές θα έχουν, εκ νέου, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, λανθασμένες προβλέψεις».

Η εφημερίδα γράφει ακόμη για το αίτημα που θα καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση στο Eurogroup της Δευτέρας για παράταση του μνημονίου, με παράλληλη δέσμευση να λάβει πρόσθετα μέτρα το 2015 εάν η χώρα δεν επιτυγχάνει τους δημοσιονομικούς στόχους.

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.