Πρεμιέρα έκανε σήμερα η νέα εκπομπή του Τάκη Χατζή «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ.

Καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή ήταν ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, η Όλγα Τρέμη και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο κ. Βορίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αύξηση του ΦΠΑ στα φάρμακα, ενώ τόνισε πως στρατηγική της κυβέρνησης είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Η εκπομπή «Ακραίως»

Ο Τάκης Χατζής μαζί με τη δημοσιογραφική του ομάδα που αποτελείται από τους Αγγελική Κιλιντζόγλου, Μαίρη Πολλάλη, Αναστασία Γαλάνη και Γιάννη Καρακατσάνη και φυσικά το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ, συντονίζει μια άκρως αποκαλυπτική εκπομπή, πέρα από τα όρια του καθιερωμένου.

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 11:00 το πρωί από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ενώ βασικό μέρος της αποτελούν τα social media, οι απόψεις και οι διαδικτυακές αντιπαραθέσεις των πολιτικών προσώπων. Παράλληλα, θα δίνεται βήμα στους πολίτες και τους νέους που εκφράζουν τις ανησυχίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για μια εκπομπή διαδραστική, με άμεση συμμετοχή των τηλεθεατών, αλλά και με πρωτότυπα τεχνολογικά μέσα.

Οι αιχμηρές παρεμβάσεις του Τάκη Χατζή, μέσα από τις συνεντεύξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας, θα δώσουν απαντήσεις σε όλα για τις πολιτικές εξελίξεις, το προσκήνιο και το παρασκήνιο.