Τη χαρά να φιλοξενήσουν μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου είχαν τα κανάλια Novasports και στις 9 συναντήσεις της 15ης αγωνιστικής της Super League, που έγιναν το διήμερο Τετάρτη – Πέμπτη, 17-18 Δεκεμβρίου. Μέσα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία των καναλιών Novasports σε κάθε γήπεδο, τα παιδιά έζησαν από κοντά την περιγραφή ενός αγώνα της Super League.

Στο κάλεσμα της Forthnet και των καναλιών Novasports προς οργανισμούς στήριξης παιδιών, αλλά και προς φορείς εκπαίδευσης και κοινωνικής ένταξης ατόμων με νοητική στέρηση, ανταποκρίθηκαν θερμά φορείς από όλες τις περιοχές, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες της 15ης αγωνιστικής. Έτσι, τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, της Στέγης Ανηλίκων Αρρένων Ηρακλείου, της Πρωτοβουλίας για το παιδί, του Παραρτήματος Ξάνθης του Ψυχολογικού Κέντρου Βορείου Ελλάδος και του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με αναπηρία Κομοτηνής, βρέθηκαν δίπλα στους δημοσιογράφους των καναλιών Novasports. Οι φίλοι μας απόλαυσαν την εμπειρία από την προετοιμασία της μετάδοσης, την περιγραφή και το σχολιασμό όλου του αγώνα φορώντας τα ειδικά ακουστικά, πήραν αναμνηστικές μπάλες Super League με τις υπογραφές όλων των παικτών, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά παίκτες των αγαπημένων τους ομάδων. Όλοι οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports, χάρηκαν ιδιαίτερα που μπόρεσαν να προσφέρουν μια «όμορφη μέρα» στα παιδιά, αλλά και για το ότι έγιναν αποδέκτες του γνήσιου ενθουσιασμού των μικρών φιλάθλων για το ποδόσφαιρο.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Forthnet, που υλοποιούνται με κύριο μέλημα την έμπρακτη ανταπόδοση στην κοινωνία. Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν να ομορφύνει τις μέρες των γιορτών, μεταδίδοντας σε νέους ανθρώπους τη χαρά του παιχνιδιού που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει, ακόμα και από την πλευρά του θεατή. 

Οι μπάλες της Super League που χαρίσθηκαν στους μικρούς φιλάθλους ήταν μία ευγενική δωρεά της Adidas Hellas.

TAGS