Με τίτλο «”Ναυάγησαν” τα δημόσια έσοδα» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά».

Αποκαλύπτει τη νέα μαύρη τρύπα άνω του 1 δισ. ευρώ που δημιουργήθηκε μόνο τον Δεκέμβριο στον προϋπολογισμό επειδή «κόλλησαν» οι πληρωμές ΕΝΦΙΑ και ληξιπρόθεσμων οφειλών και επειδή πάγωσαν οι φορολογικοί έλεγχοι.
 
Η εφημερίδα δημοσιεύει μεγάλη δημοσκόπηση της MRB που καταγράφει το σκηνικό πόλωσης που έχει διαμορφωθεί δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας με 3% στην πρόθεση ψήφου και 3,6% στην εκτίμηση ψήφου. Καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο Αντώνης Σαμαράς με 38,6% έναντι 30,6% του Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, και σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, τον ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει το 28,1% και τη ΝΔ το 25,1% των ερωτηθέντων. Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 5,7%, το ΚΚΕ με 4,8%, το ΠΑΣΟΚ με 4,6%, η Χρυσή Αυγή με 4,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,6%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,4%, το ΛΑ.Ο.Σ με 1%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επίσης με 1% και η ΔΗΜΑΡ με 0,9%. 'Αλλο Κόμμα απάντησε το 2,8%, ενώ αδιευκρίνιστη παραμένει η ψήφος του 16,5% του δείγματος.

Στην εκτίμηση ψήφου, με αναγωγή επί των έγκυρων, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 33,7% και η ΝΔ 30,1%. Και ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 6,8%, το ΚΚΕ με 5,7%, το ΠΑΣΟΚ με 5,5%, η Χρυσή Αυγή με 5,4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,1% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,9%. 

Η «Α» φιλοξενεί συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος δηλώνει για τον Γιώργο Παπανδρέου «Ευτυχώς, δεν ζούμε στην χώρα των λωτοφάγων…», της υποψήφιας της ΝΔ στην Α΄ Αθήνας, Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία ερωτάται για το ενδεχόμενο ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα και απαντά «Ο διάλογος κάνει πάντα καλό» και του υπευθύνου Οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη που τονίζει «Δεν θα κάνουμε διαπραγμάτευση με τους υπαλλήλους των δανειστών». 
 
Η εφημερίδα φέρνει στο φως τις μυστικές επαφές του ΣΥΡΙΖΑ με την τρόικα και τον ρόλο του στενού συνεργάτη της Μέρκελ, Γεργκ Ασμουσεν. 

 Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.