Είναι βετεράνος της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης... Παρουσιάζει για 24 χρόνια τη μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση επειδή ο κόσμος τον θέλει εκεί. 
 
Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού που τον φέρνει στην κορυφή της τηλεθέασης εδώ και πολλά χρόνια. 
 
Εργάτης της δημοσιογραφίας, την υπηρετεί πιστά και ευλαβικά κάθε μέρα από τα ξημερώματα. Μεταδίδει τις ειδήσεις και όλη την επικαιρότητα με αντικειμενικότητα και ψυχραιμία. Τηρώντας πάντα τις ίδιες αποστάσεις μοιράζοντας δίκαια τη μπάλα και παραδίδοντας μαθήματα όχι μόνο δημοσιογραφικά αλλά και ήθους. 
 
Όσοι παρακολουθούν την πορεία του ξέρουν πως ποτέ δεν «έπαιξε» πολιτικά παιχνίδια, ποτέ δεν έστησε προβοκάτσιες, ποτέ δεν πήρε θέσεις και δεν εκμεταλλεύτηκε πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις. 
 
Πιστός στο ραντεβού του κάθε πρωί με το κοινό του που του αναγνωρίζει ως έναν από αυτούς, έναν απλό πολίτη και όχι τον επώνυμο, διάσημο, με τις υψηλές γνωριμίες δημοσιογράφο. 
 
Καθημερινά φιλοξενεί υπουργούς, βουλευτές, στελέχη κομμάτων και οργανισμών, και ποτέ δεν έχει «πνίξει» ερώτηση, ποτέ δεν έχει προσβάλει καλεσμένο του και πάντα μοιράζει τον χρόνο ακριβοδίκαια. 
 
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μέσα από την εκπομπή του κάθε πρωί βγαίνουν οι περισσότερες ειδήσεις, δηλώσεις βόμβα που εκμαιεύονται από τον Γιώργο Παπαδάκη με το μοναδικό του τρόπο. 
 
Τ.Α.