current views are: 1

22 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση11:04

Εβδομάδα κυπέλλων Ελλάδας, Ισπανίας, Ιταλίας και Γαλλίας στον OTE TV

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, τα Κύπελλα Ελλάδας, Ισπανίας, Ιταλίας και Γαλλίας πρωταγωνιστούν αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT του ΟΤΕ TV. 

Δημοσίευση 11:04’
αρθρο-newpost

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, τα Κύπελλα Ελλάδας, Ισπανίας, Ιταλίας και Γαλλίας πρωταγωνιστούν αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT του ΟΤΕ TV. 

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, τα Κύπελλα Ελλάδας, Ισπανίας, Ιταλίας και Γαλλίας πρωταγωνιστούν αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT του ΟΤΕ TV. Στο μπάσκετ, το θεάμα κορυφώνεται με δύο back-2-back παιχνίδια από το ΝΒΑ, Σικάγο-Μαϊάμι και Κλίβελαντ-Οκλαχόμα των Lebron James και Kevin Durant. 

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν η πρεμιέρα του πολεμικού Fury με τον Μπραντ Πιτ στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand, αλλά και του 47 Ronin με το οποίο ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει στις ταινίες δράσης, σε ‘α τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD. Στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το φινάλε σε Banshee και Hemlock Grove αλλά και το προτελευταίο επεισόδιο του Fargo, από τα πιο καθηλωτικά του 1ου κύκλου της σειράς. Από τις επιλογές προγράμματος του ΟΤΕ CINEMA 2 ξεχωρίζουν η κλασική περιπέτεια Η Κλοπή των Αιώνων με τον Σον Κόνερι, αλλά και το βραβευμένο με 5 Όσκαρ βιογραφικό δράμα The Aviator με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.       

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα η νέα σειρά του National Geographic Channel HD, Science of Stupid για το τι συμβαίνει όταν ξεπερνάμε τα όρια της επιστήμης, ενώ στο FOX Life αρχίζει η νέα σειρά φαντασίας με την Τζούλια Όσμοντ Witches of East End. Ζωντανά από το κόκκινο χαλί θα καλύψει το E! HD στον OTE TV την απονομή των βραβείων Screen Actors Guild την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.    

Αθλητικά

Οι κορυφαίοι αγώνες Κυπέλλου σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία κλέβουν την παράσταση στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών ΟΤΕ SPORT του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα, ενώ με δύο back-2-back παιχνίδια από το ΝΒΑ το βράδυ της Κυριακής το θέαμα στο μπάσκετ προσφέρει συναρπαστικές στιγμές. 

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκονται αυτή την εβδομάδα τα κανάλια OTE SPORT. Μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει φαβορί στον θεσμό των εκπλήξεων. Οι επαναληπτικοί αγώνες για την 3η φάση του Κυπέλου διεξάγονται στις 27, 28 και 29 Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Τύρναβο 2005 την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 19.30 (OTE SPORT 2HD). Στις 27 Ιανουαρίου έρχονται αντιμέτωποι ΟΦΗ-Πανθρακικός (15.:00, OTE SPORT 2HD), Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης (17.15, OTE SPORT 4HD) και Αστέρας Τρύπολης-Ηρακλής 1908 (19.30, OTE SPORT 2HD), ενώ στις 28 Ιανουαρίου μαζί με τους πρωταθλητές Ελλάδας στην μάχη της πρόκρισης ρίχνονται οι Βέροια-Πανιώνιος (15.00, OTE SPORT 2HD) και ΠΑΣ Γιάννινα-Χανιά (17.15, OTE SPORT 4HD). Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου η ΑΕΚ φιλοξενεί την Κασσιόπη (17.00, OTE SPORT 2HD) ενώ η αυλαία πέφτει με το ματς Παναθηναϊκός-Skoda  Ξάνθη (19.00, OTE SPORT 4HD).

Για την προημιτελική φάση του Copa del Rey στις 22 Ιανουαρίου διεξάγεται ο αγώνας Εσπανιόλ-Σεβίλλη (23.00, OTE SPORT 1HD). Μετά την ήττα με 1-0, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά (Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, 22.00, OTE SPORT 1HD), ενώ την Πέμπτη 29 του μήνα συμπληρώνεται η τετράδα της διοργάνωσης με τις αναμετρήσεις Χετάφε-Βιγιαρεάλ (21.00, OTE SPORT 1HD), Σεβίλλη-Εσπανιόλ (23.00, OTE SPORT 1HD) και Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μάλαγα (23.00, OTE SPORT 2HD). Στη γειτονική Ιταλία για την φάση των 16 του Coppa Italia, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον αγώνα Νάπολι-Ουντινέζε (22 Ιανουαρίου, 22.00, OTE SPORT 2HD), ενώ την ίδια μέρα Ρεν-Ρεμς (22 Ιανουαρίου, 22.00, OTE SPORT 6HD) μάχονται για τη φάση των 32 του Coupe de France.

Στο μπάσκετ, το βράδυ της Κυριακής 25 Ιανουαρίου, ο ΟΤΕ TV φιλοξενεί δύο αναμετρήσεις για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ που κόβουν την ανάσα. Στις 20.00 Σικάγο-Μαϊάμι (OTE SPORT 3HD) και αμέσως μετά, στις 22.30, έρχονται αντιμέτωποι οι δύο κορυφαίοι παίκτες του ΝΒΑ Lebron James και Kevin Durant στον αγώνα Κλίβελαντ-Οκλαχόμα, που θα προβάλει ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια το OTE SPORT 3HD.

Ταινίες και σειρές

Τη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ, την επιστροφή του Κιάνου Ριβς στις ταινίες δράσης, το φινάλε του 1ου κύκλου του Bashee και του 2ου του Hemlock Grove και ένα από τα καλύτερα επεισόδια του Fargo, θα μπορούν να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κινηματογραφικά κανάλια και την υπηρεσία OTE Cinema on Demand.

Το πολεμικό δράμα Fury, με τους Μπραντ Πιτ και Σάια ΛαΜπέφ από τον σεναριογράφο του Ημέρα Εκπαίδευσης, Ντέιβιντ Άγιερ, κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand.

Σε α’ τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν το come back του Κιάνου Ριβς στις ταινίες δράσης με το φανταστικό έπος 47 Ronin που αναβιώνει τους θρύλους της ιαπωνικής παράδοσης του 18ου αιώνα (Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, 21.00), αλλά και την επιστροφή του Μίκι Ρουρκ με την ταινία Ο Παλαιστής, που του χάρισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ (Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, 21.00). Στο ίδιο κανάλι θα προβληθεί το The Impossible για το τσουνάμι του 2004 στην Ταϊλάνδη, με την υποψήφια για Όσκαρ ερμηνείας Ναόμι Γουάτς και τον Γιούαν Μακ Γκρέγκορ (Κυριακή 25 Ιανουαρίου, 21.00).

Στο OTE CINEMA 2 ξεχωρίζουν η κλασική περιπέτεια Η Κλοπή των Αιώνων με τον Σον Κόνερι (Κυριακή 25 Ιανουαρίου, 22.00), το βραβευμένο με 5 Όσκαρ βιογραφικό δράμα για τη ζωή του περιβόητου Χάουαρντ Χιούζ The Aviator με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέιτ Μπλάνσετ σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε (Τρίτη 27 Ιανουαρίου, 21.00), αλλά και η κομεντί Η Νύφη το Σκασε με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ρίτσαρντ Γκιρ (Σάββατο 24 Ιανουαρίου, 21.00).       

Το φινάλε του 1ου κύκλου του Banshee και του 2ου κύκλου της σειράς τρόμου Hemlock Grove, αλλά και το προτελευταίο επεισόδιο του βραβευμένου με 2 Χρυσές Σφαίρες Fargo (A Fox, a Rabbit, and a Cabbage) θα μπορούν να παρακολουθήσουν την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στο ΟΤΕ CINEMA 1HD οι συνδρομητές του ΟΤΕ ΤV. 

Πρεμιέρα κάνει στο FOX Life αρχίζει η νέα σειρά φαντασίας με την Τζούλια Όσμοντ Witches of East End (Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, 21.00) καθώς και ο 7ος κύκλος του Castle (Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, 21.50).  

Ντοκιμαντέρ

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στο National Geographic Channel HD η νέα σειρά Science of Stupid, όπου ο Ρίτσαρντ Χάμοντ μας εξηγεί τι συμβαίνει όταν βγαίνουμε «έξω από τα όρια της επιστήμης» (Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, 21.00). Επίσης, στο Animal Planet HD στο ντοκιμαντέρ Wildest Middle East: Turkey την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 18.20, οι συνδρομητές του  ΟΤΕ TV θα ανακαλύψουν τα πιο απομακρυσμένα και όμορφα τοπία στην Τουρκία, αλλά και την άγρια ζωή που φιλοξενούν.  

Παιδικά 

Τον νέο κύκλο της δημοφιλούς οικογενειακής σειράς κινουμένων σχεδίων Paw Patrol θα προβάλει από την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στις 08.55 το κανάλι Nickelodeon.

Lifestyle

Σε ζωντανή μετάδοση από την απονομή των 21ων Screen Actors Guild, το Live from the Red Carpet του E!HD θα καλύψει τη λαμπερή διοργάνωση την Κυριακή 25 Ιανουαρίου από τις 01.00. Ακολουθεί την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 20.30 η εκπομπή Fashion Police: The 2015 Screen Actors Guild Awards με τον σχολιασμό όσων περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, με την 2 φορές βραβευμένη με Emmy και Grammy κωμικό, Κάθι Γκρίφιν, και τους Μπραντ Γκορέσκι, Κέλι Όσμπορν και Τζιουλιάνα Ράνσιτς ως σχολιαστές.