Με τίτλο «Όλα κρίνονται σε 21 ημέρες»  κυκλοφορεί εκτάκτως αυτή την Παρασκευή η «Αγορά» και αποκαλύπτει τα ασφυκτικά περιθώρια που θέτουν οι δανειστές στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Παράλληλα, η «Αγορά»:

  • Δημοσιεύει ρεπορτάζ για τους διαύλους επικοινωνίας που διατηρούν, και μέσα στην προεκλογική περίοδο, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σταύρος Θεοδωράκης.
  • Καταγράφει τις απόψεις συνταγματολόγων για την δύσκολη «εξίσωση» της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
  • Αναλύει το μήνυμα που στέλνει προς την Αθήνα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι με τους όρους που θέτει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Η εφημερίδα δημοσιεύει  συνέντευξη του  υποψηφίου της ΝΔ στην Β΄ Αθήνας και πρώην υπουργού, Νίκου Δένδια, ο οποίος δηλώνει: «Δεν βλέπω κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού» και του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Αθήνας και στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά, ο οποίος υπογραμμίζει: «Δεν θα ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ αν πάμε σε επαναληπτικές εκλογές…». 

 
Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.