current views are: 1

28 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση12:50

Ντέρμπι κορυφής Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι στην Barclays Premier League μόνο στον OTE TV

Έναν μαραθώνιο ποδοσφαιρικού θεάματος με αποκορύφωμα το μεγάλο ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι για την 23η αγωνιστική της Barclays Premier League θα απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο ΟΤΕ SPORT 4HD.

Δημοσίευση 12:50’
αρθρο-newpost

Έναν μαραθώνιο ποδοσφαιρικού θεάματος με αποκορύφωμα το μεγάλο ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι για την 23η αγωνιστική της Barclays Premier League θα απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο ΟΤΕ SPORT 4HD.

Έναν μαραθώνιο ποδοσφαιρικού θεάματος με αποκορύφωμα το μεγάλο ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι για την 23η αγωνιστική της Barclays Premier League θα απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο ΟΤΕ SPORT 4HD, ενώ μία μέρα νωρίτερα, η Μπάγερν Μονάχου αγωνίζεται στην έδρα της Βόλφσμπουργκ για την 18η αγωνιστική της Bundesliga, σε ένα ακόμη ντέρμπι που θα καλύψει ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια το OTE SPORT 1HD.

Στα κινηματογραφικά, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν σε α’ τηλεοπτική προβολή την τελευταία εμφάνιση του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στο γκανγκστερικό δράμα Ούτε να Πεθάνεις δεν Μπορείς στο OTE CINEMA 1HD, ούτε την τελευταία ταινία του Τζέιμς Γκαντολφίνι στο αστυνομικό δράμα Η Συγκάλυψη στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand. Το πολυβραβευμένο Fargo ολοκληρώνεται με το 10ο επεισόδιο του 1ου κύκλου -μέχρι να επιστρέψει στον ΟΤΕ TV με τον επόμενο κύκλο-, ενώ κλασικές ταινίες του Αμερικανικού και Ευρωπαϊκού κινηματογράφου, όπως το Τσάι με τον Μουσολίνι του Φράνκο Τζεφιρέλι, το βραβευμένο με 2 Όσκαρ Πέρασμα στην Ινδία του Ντέιβιντ Λιν, ή το Ο Βαρυποινήτης του Αλκατράζ με τον Μπαρτ Λάνκαστερ, θα προβληθούν στο ΟΤΕ CINEMA 2.

Πρεμιέρα για νέες σειρές ντοκιμαντέρ αυτή την εβδομάδα, όπως το Predator Fails στο Nat Geo Wild HD για τους μεγάλους κυνηγούς του ζωικού βασιλείου, το Gold Divers: Under the Ice στο Discover Channel για την εξόρρυξη χρυσού στην Αλάσκα, ή το Evacuate Earth στο National Geographic Channel HD για τα σενάρια μαζικής καταστροφής του πλανήτη.  

Αθλητικά

Το ντέμπι κορυφής Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι για την 23η αγωνιστική της Barclays Premier League φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα ο OTE TV, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια. Μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ», η Τσέλσι θέλει να αποκτήσει σαφές προβάδισμα στην υπόθεση τίτλος. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για το ντέρμπι, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, που θα καλύψουν η δημοσιογραφική ομάδα και το τεχνικό επιτελείο του OTE ΤV, με pre (18.30) και post game (21.30) εκπομπές και όλα τα νέα από τα δύο στρατόπεδα. Η μετάδοση της κορυφαίας αναμέτρησης θα ξεκινήσει στις 19.30 στο OTE SPORT 4HD.    

Πρώτος εναντίον δεύτερου και στο πρωτάθλημα της Γερμανίας, με την αήττητη μέχρι στιγμής Μπάγερν Μονάχου να δοκιμάζεται στην καυτή έδρα της Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και θέλουν τη νίκη και μόνο απέναντι στους «Βαυαρούς» που μετρούν μόλις τέσσερα γκολ παθητικό σε 17  αγώνες στην Bundesliga. Ο αγώνας Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά και υψηλή ευκρίνεια την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 21.30, στο OTE SPORT 1HD.

Ταινίες και σειρές

Τις τελεύταίες εμφανίσεις δύο σπουδαίων ηθοποιών, του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν και του Τζέιμς Γκαντολφίνι, το μεγάλο φινάλε του 1ου κύκλου του Fargo, αλλά και all-time-classic βραβευμένες ταινίες θα παρακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κινηματογραφικά κανάλια και την υπηρεσία OTE Cinema on Demand.

Την τελευταία εμφάνιση του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, στην ταινία Ούτε να Πεθάνεις δεν Μπορείς, γκανγκστερικό δράμα του Τζον Σλέιτερι θα προβάλει το OTE CINEMA 1HD σε α’ τηλεοπτική προβολή την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στις 21.00. Συμπρωταγωνιστούν οι Τζον Τορτούρο, Ρίτσαρντ Τζένκινς και Κριστίνα Χέντρικς. Στο ίδιο κανάλι, ο Μάικλ Κέιν ζητάει εκδίκηση ως Harry Brown στο θρίλερ του Ντάνιελ Μπάρμπερ (Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, 22.00). Την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας Ο Λαβύρινθος με τον Ντίλαν Ο’ Μπράιαν, αλλά και το αστυνομικό δράμα Η Συγκάλυψη με τον εξαιρετικό Τομ Χάρντι και τον Τζέιμς Γκαντολφίνι στην τελευταία κινηματογραφική του εμφάνιση, κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand.  

Βραβευμένες και κλασικές ταινίες του Αμερικανικού και Ευρωπαϊκού κινηματογράφου θα μπορούν να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα στο OTE CINEMA 2 οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, όπως το πολεμικό δράμα Τσάι με τον Μουσολίνι του Φράνκο Τζεφιρέλι με τις Μάγκι Σμιθ και Τζούντι Ντεντς (Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, 22.00), το βραβευμένο στο φεστιβάλ Βερολίνου Διασταυρούμενες Ζωές από τη Σερβία σε α’ τηλεοπτική προβολή (Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, 22.00), το all-time-classic Ο Βαρυποινήτης του Αλκατράζ με τον Μπαρτ Λάνκαστερ που ήταν υποψήφιο για 4 Όσκαρ (Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, 22.00), αλλά και το αριστουργηματικό Πέρασμα στην Ινδία του Ντέιβιντ Λιν με την Τζούντι Ντέιβις, που κέρδισε 2 Οσκαρ το 1985 (Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, 22.00).   

 Ο εξαιρετικός πρώτος κύκλος του Fargo κλείνει με το 10ο επεισόδιο, Morton’s Fork, την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD, με τον ΟΤΕ TV να έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και τον επόμενο κύκλο που προγραμματίζεται για το φθινώπορο του 2015, ενώ την ίδια μέρα στις 22.00 κάνει πρεμιέρα ο 2ος κύκλος του Banshee. Πρεμιέρα κάνουν στο FOX Life o 4ος κύκλος του απολαυστικού New Girl με την Ζόι Ντεσανέλ (Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, 21.25) και ο 3ος κύκλος του ανατρεπτικού Girls της Λένα Ντάναμ (Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, 23.30).

Ντοκιμαντέρ

Πολλές νέες σειρές και κύκλοι δημοφιλών σειρών κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στα κανάλια με ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV. 

Με νέα επεισόδια και τεχνικές επιβίωσης επιστρέφει η δημοφιλής σειρά του National Geographic Channel HD, Doomsday Preppers. Στον 3ο κύκλο, που αρχίζει να προβάλλεται από την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στις 21.00, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα ανακαλύψουν τα μυστικά για τα καλύτερα καταφύγια και τους τρόπους διαφυγής σε περίπτωση καταστροφής του πλανήτη. Την ίδια μέρα στο Nat Geo Wild HD (19.00) αρχίζει η νέα σειρά Predator Fails, που παρουσιάζει τις αποτυχημένες προσπάθειες των μεγαλύτερων κυνηγών του ζωικού βασιλείου να αιχμαλωτίσουν το θήραμά τους. Στη νέα σειρά του Discover Channel, Gold Divers: Under the Ice, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν τις επικίνδυνες αποστολές των ψαράδων που εξορύσσουν χρυσό κάτω από τα παγωμένα νερά της Αλάσκα (Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, 21.00), ενώ η σειρά Evacuate Earth, που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου στις 21.50 στο National Geographic Channel HD, αποκαλύπτει όλα τα πιθανά σενάρια και τρόπους να εγκαταλείψουμε τη Γη σε περίπτωση κάποιας μαζικής καταστροφής ή απειλής.       

Παιδικά

Αφιέρωμα με τα καλύτερα επεισόδια της Disney, Disney Besties, θα απολαύσουν οι μικροί φίλοι τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στις 14.00 και 19.20.