Για τις 240 ώρες που θα κρίνουν το μέλλον της Ελλάδας στο ευρώ γράφει η εφημερίδα «Επένδυση», που κυκλοφορεί το Σάββατο.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σκληρό πόκερ του Ντράγκι και το μπρα ντε φερ Ομπάμα - Μέρκελ, τη στρατηγική Τσίπρα στην Ευρώπη, ενώ γράφει για τον «σταρ» Βαρουφάκη και τον πυροσβέστη Δραγασάκη

Ακόμη, η «Επένδυση» αναφέρεται στη διαβεβαίωση Στουρνάρα και τις προγραμματικές δηλώσεις που περιμένει η Ευρωζώνη, αλλά και στα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια για συμφωνία-γέφυρα έως τις 16 Φεβρουαρίου. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις των ξένων οίκων και των τραπεζών.

Διαβάστε ακόμη στην «Επένδυση»:

Χειρουργική επέμβαση ΣΥΡΙΖΑ στις τράπεζες. 

  • Ευθυγράμμιση με την πολιτική της απαιτεί η κυβέρνηση. Ποιοι θα είναι οι βασικοί παίκτες της επόμενης μέρας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Νίκος Χουντής: «Το έως τώρα πρόγραμμα δεν οδηγεί πουθενά»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δημήτρης Μάρδας: «Αρκετά ξεζουμίστηκαν οι εργαζόμενοι» 

Η Ζωή αλλάζει τη Βουλή. 

  • Τα πρώτα άμεσα νομοσχέδια και οι νέοι κανόνες συμπεριφοράς, που στοχεύουν να αλλάξουν την εικόνα των βουλευτών.

Τουρκία

  • Η πολιτική Ερντογάν στερεί συμμάχους και απειλεί το ρόλο της χώρας στην περιοχή.

AVAAZ – Ακτιβιστές και επαναστάτες με το πληκτρολόγιο.

Ακόμα στην «Επένδυση plus»

  • Κατάργηση της  αυτοτελούς  φορολόγησης των εισοδημάτων ανάλογα με την πηγή, από την οποία προέρχονται και επαναφορά  του αφορολόγητου στις 12.000 ευρώ  προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τις αλλαγές στην φορολογία φυσικών προσώπων. 
  • Ο «μάγος» του χρέους Ματιέ Πιγκάς στις υπηρεσίες του οικονομικού επιτελείου. Το προφίλ του 47χρονου  «ροκ σταρ» της παγκόσμιας οικονομικής σκηνής,  ο οποίος είχε  ενεργό  ρόλο  στα προηγούμενα στάδια της ελληνική  κρίσης και στο PSI.
  • Ο Κινέζος κροίσος Yan Jiehe, της CPCG αναζητεί επενδυτικές ευκαιρίες στην Αθήνα. Τα έργα που τον ενδιαφέρουν και οι επαφές στην Ελλάδα. Ποιος είναι ο πρώην καθηγητής, που δημιούργησε τη μεγαλύτερη ιδιωτική τεχνική εταιρεία της Κίνας.

Μαζί δύο μεγάλες προσφορές:

1) Στέλιος Καζαντζίδης - Πάρε τα χνάρια μου

Μια ξεχωριστή προσφορά. Πρόκειται για μια σειρά 10 CD και ενός DVD – τιμή στον μεγαλύτερο λαϊκό τραγουδιστή, τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Αυτό το Σάββατο το 10ο cd "Γυρίζω απ' τη νύχτα", από τη μοναδική αυτή συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη με τίτλο «Η φωνή μου όλη».

2) Για τους μικρούς μας φίλους

Και αυτό το Σάββατο με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ έρχεται η αγαπημένη σειρά των παιδιών Rabbids Ιnvasion

78 επεισόδια μεταγλωτισμένα στα ελληνικά σε 10 DVD

Το Σάββατο το 4ο DVD