Με τίτλο «To Bερολίνο εκβιάζει: "Παράταση ή ρήξη!"»  κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το γερμανικό τελεσίγραφο προς τον Αλέξη Τσίπρα, με το οποίο η Μέρκελ πιέζει την κυβέρνηση να αποδεχθεί το πλαίσιο του Μνημονίου.

Παράλληλα, φιλοξενεί συνέντευξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του  CDU, Νόρμπερτ Μπάρτλε, ο οποίος διαμηνύει: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να καταστήσει τους Ευρωπαίους φορολογούμενους ακόμα περισσότερο υπεύθυνους για τα προβλήματά της» και του αναπληρωτή υπουργού Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδη Τσακαλώτου ο οποίος αντιτείνει: «Θα απαλλάξουμε την ελληνική οικονομία από την έωλη απαίτηση να παράγει τεράστια πρωτογενή πλεονάσματα».  

Επίσης, η «Αγορά»:

  • φέρνει στο φως τη μυστική συνάντηση Καραμανλή-Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
  • παρουσιάζει τις αλλαγές στην φορολογία, τις συντάξεις και τα εργασιακά που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση με τις προγραμματικές δηλώσεις της.
  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για τη ρύθμιση που ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Η εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση του υπουργού Επικρατείας αρμόδιου για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Προτεραιότητά μας τα μέτρα που έχουν χαμηλό κόστος» και συνέντευξη του βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, ο οποίος δηλώνει: «Να βοηθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει την κωλοτούμπα». 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.