Απεβίωσε σε ηλικία 58 ετών ο δημοφιλής Aμερικανός δημοσιογράφος των New York Times Ντέιβιντ Καρ. 

Γνωστός για το χιούμορ του και το ευθύβολο στυλ του, αλλά επίσης για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά ο Καρ κάλυπτε το ρεπορτάζ των μίντια.

Ο Καρ κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σύνταξη της εφημερίδας και ο θάνατός του διαπιστώθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, ανακοίνωσαν οι New York Times. Η αιτία του θανάτου του δεν έγινε αμέσως γνωστή.

Ο Ντέιβιντ Καρ είχε ενταχθεί στη σύνταξη της νεοϋορκέζικης εφημερίδας το 2002, αρχικά για να γράφει απλώς για τα γεγονότα στον κόσμο των μέσων ενημέρωσης, αλλά στη συνέχεια του δόθηκε μια εβδομαδιαία στήλη από την οποία ανέλυε τη ζωή και τις εξελίξεις στα μίντια.

Έγινε διάσημος το 2008, μετά τη δημοσίευση ενός βιβλίου στο οποίο περιέγραφε την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε τελικά, έπειτα από μακροχρόνια μάχη, να απεξαρτηθεί.

Σ' αυτό το συγκινητικό βιβλίο, περιέγραφε λεπτομερώς όχι μόνο τον αγώνα του για να απαλλαγεί από την εξάρτηση, αλλά επίσης τη ζωή του με τα ναρκωτικά, αφηγούμενος για παράδειγμα πώς του συνέβη να εγκαταλείψει τα δίδυμα μωρά του μέσα στο αυτοκίνητο για να πάει να αγοράσει ναρκωτικά.