Με τίτλο «Όλο το σχέδιο της συμφωνίας!»  κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα επτά «ναι», τα τέσσερα «όχι» και το μεγάλο «αγκάθι» στην τελική διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Παράλληλα, φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος δηλώνει: «Μηδαμινό, αν όχι ανύπαρκτο, το ενδεχόμενο ρήξης με τους δανειστές» και του αντιπροέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU της Ανγκελα Μέρκελ, Μίκαελ Φουκς, ο οποίος διαμηνύει: «Η νέα κυβέρνηση πρέπει να δεχθεί να τηρήσει τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις».  

Επίσης, η «Αγορά»:

  • φέρνει στο φως τον διάλογο του Αλέξη Τσίπρα με την Γερμανίδα Καγκελάριο στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής και το τηλεφώνημα του Γερούν Ντάισελμπλουμ στον Ελληνα πρωθυπουργό.
  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για το «παζάρι» των 72 ωρών στις Βρυξέλλες και τις δύο ομάδες διαπραγμάτευσης που εκπροσωπούν την Ελλάδα και τους πιστωτές.
  • αποκαλύπτει τι είπαν οι «δελφίνοι» για τον Αντώνη Σαμαρά στο δείπνο της Γιαννάκου

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Δένδια ο οποίος επισημαίνει: «Η Νέα Δημοκρατία υπέστη μια μεγάλη στρατηγική ήττα» και της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, η οποία δηλώνει: «Θα εξασφαλίσουμε 300.000 νέες θέσεις εργασίας». 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Τo Σάββατο με την «Αγορά»: Κ. Μακεδόνας, Demis Roussos και βιβλίο με Μικρασιάτικες συνταγές