Με τίτλο «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης και τις προκλήσεις για την επόμενη ημέρα για την ελληνική οικονομία.

Παράλληλα, δημοσιεύει δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος προαναγγέλλει ότι θα συνταχθεί νέος προϋπολογισμός για το 2015 με πυξίδα τις αποφάσεις του Eurogroup.

Διαβάστε επίσης στην «Αγορά»:

  • Τι συζητήθηκε στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Αλέξη Τσίπρα με την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.
  • Δήλωση του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος επισημαίνει: «Η σκιά του Καραμανλή καθορίζει τη συνείδησή μου».
  • Πρακτικός οδηγός με 12 απαντήσεις για τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος τονίζει: «Οι κόκκινες γραμμές μας είναι απαράβατες» και του αντιπροέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος ζητεί τη σύγκληση έκτακτου συνεδρίου επανεκκίνησης της ΝΔ.

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.