Για το πώς φτάσαμε από τα πρόθυρα της ρήξης στην τετράμηνη συμφωνία γράφει η «Επένδυση» που κυκλοφορεί το Σάββατο.

Οι πρωταγωνιστές της μάχης στο Eurogroup και τα σχέδια για την αντιμετώπιση της κρίσης. Η πολιτική διάσταση της σύγκρουσης, ο χαρτοπόλεμος των διαρροών και η διπλωματία του Twitter. Η εμμονή του Σόιμπλε, η οργή για το σκίτσο και η απόφαση να αποτραπεί η αλλαγή στην Ευρώπη. Ο ρόλος των Ντάιζελμπλουμ, Λανγκάρντ, Μοσκοβισί αλλά και η δραματική παρέμβαση Ντράγκι.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλά στην «Ε» για τη σημασία της νέας συμφωνίας: «Κάναμε το πρώτο δύσκολο βήμα, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα».

ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Το παρασκήνιο της προεδρικής εκλογής. Γιατί ο πρωθυπουργός επέλεξε τελικά τον Προκόπη Παυλόπουλο. Το sms προς τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, που δεν πήρε ποτέ απάντηση.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Μονομαχία στη «γαλάζια αρένα». Ο ανυποχώρητος Αντώνης Σαμαράς, το «ζέσταμα» των δελφίνων και ο ρόλος της Μαριέττας Γιαννάκου.

ΔΑΝΙΑ. Ο ισλαμικός τρόμος, η απάντηση της Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ και η επιφυλακή σε Σκανδιναβία αλλά και Γερμανία.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ. Σκάνδαλα και ύφεση στο ρυθμό της σάμπας. Ο αγώνας της προέδρου Ντίλμα Ρούσεφ ενάντια στην Petrobras.

Ακόμα στην «Επένδυση plus»

ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ - Ερχεται το τέλος των Ταμείων. Οι αρμοδιότητές τους περνούν στις αποκεντρωμένες υπηρεσίες των περιφερειών και των δήμων. Καταργούνται οι εισφορές. Εισάγεται νέος φόρος σε φυσικά και νομικά πρόσωπα. Το νέο τέλος, τα όρια ηλικίας και το ύψος της σύνταξης..

ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΜΕ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ - Ο αριθμός των δόσεων θα καθορίζει τη διαγραφή των προσαυξήσεων. Περιθώριο τρεις μήνες θα έχουν περίπου 3,7 εκατομμύρια φυσικά πρόσωπα και 447.000 επιχειρήσεις με οφειλές προς εφορίες και ταμεία, προκειμένου να μπουν στη νέα βελτιωμένη ρύθμιση των 100 δόσεων.

ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ - Σχεδιο έκτακτης ανάγκης για άμεση αύξηση των φορολογικών εσόδων - Χωρίς οξυγόνο η αγορά από τις καθυστερήσεις πληρωμών.

Μαζί δύο μεγάλες προσφορές

Τόλης Βοσκόπουλος - Ανεπανάληπτος

Ο πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού στις 30 μεγαλύτερες ερμηνείας του σε δυο CD

Το Σάββατο 21/2 το 1ο από τα 2 CD

Επίσης

Για τους μικρούς μας φίλους

Rabbids Invasion

Το Σάββατο 21/2 με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ έρχεται η αγαπημένη σειρά των παιδιών Rabbids invasion

78 επεισόδια μεταγλωτισμένα στα ελληνικά σε 10 DVD

Το Σάββατο 21/2 το 6ο DVD

Νέα Εποχή – Νέα Εφημερίδα

Η οικονομία και η πολιτική ξαναγράφονται