Για «τελεσίγραφο Ντράγκι για τη ρευστότητα» κάνει λόγο η εφημερίδα «Αγορά» που κυκλοφορία το Σάββατο και αποκαλύπτει τους δύο όρους που θέτει στην Αθήνα ο Ευρωπαίος κεντρικός τραπεζίτης για να διευκολύνει την αποπληρωμή των ελληνικών ομολόγων του Μαρτίου.

Η «Αγορά» επίσης φέρνει στο φως τις πιέσεις που ασκούν οι δανειστές στην ελληνική κυβέρνηση για τη λήψη μέτρων έως 6 δισ. ευρώ ώστε να κλείσει το δημοσιονομικό κενό του 2015.

Παράλληλα, ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σημειώνει: «Δεν θα κόψω τις γέφυρες με το παρελθόν μου».

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος τονίζει: «Η συμφωνία δεν χρειάζεται να περάσει από τη Βουλή» και του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά και πρώην υπουργού, Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος δηλώνει:

«Δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία».

Τέλος, η «Α» δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από τις θρησκευτικές τελετές Αφρικανών μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι προσεύχονται για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.