current views are: 1

12 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση13:44

Πρεμιέρα για την Formula 1 στον OTE TV

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στον ΟΤΕ TV η Formula 1, που επιστρέφει στα κανάλια OTE SPORT με 20 αγώνες τη φετινή σεζόν, ξεκινώντας από το Grand Prix του Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης. 

Δημοσίευση 13:44’
αρθρο-newpost

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στον ΟΤΕ TV η Formula 1, που επιστρέφει στα κανάλια OTE SPORT με 20 αγώνες τη φετινή σεζόν, ξεκινώντας από το Grand Prix του Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης. 

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στον ΟΤΕ TV η Formula 1, που επιστρέφει στα κανάλια OTE SPORT με 20 αγώνες τη φετινή σεζόν, ξεκινώντας από το Grand Prix του Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης. To ΟΤΕ SPORT 5HD θα καλύψει τη δράση στην αυστραλιανή πίστα, από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές την Παρασκευή 13 Μαρτίου μέχρι τον αγώνα της Κυριακής 15 Μαρτίου.  

Στο ποδόσφαιρο, η δράση συνεχίζεται στα κορυφαία ευρωπαϊκά γήπεδα, με τα ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ για την Barclays Premier League και Ρόμα-Σαμπντόρια για την Serie A να ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα.  

Από τα κινηματογραφικά, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν σε πρώτη προβολή στο OTE CINEMA 1HD το ρομαντικό δράμα Endless Love με τους ανερχόμενους Γκαμπριέλα Γουάιλντ και Άλεξ Πέτιφερ ή το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή των έξι διασημότερων ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Οι Μπέμπηδες του ’92, ενώ στο OTE CINEMA 2 το αφιέρωμα στον Μπράιαν Ντε Πάλμα συνεχίζεται με μία από τις πιο εμβληματικές  ταινίες του σκηνοθέτη, το Ο Σημαδεμένος με τον Αλ Πατσίνο σε ένα ρόλο που στιγμάτισε την καριέρα του. Στο Village Cinema αυτή την εβδομάδα κάνει πρεμιέρα σε πρώτη προβολή το μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων Ο Μάγος του Οζ: Η Επιστροφή της Ντόροθι.     

Η νέα σειρά του Animal Planet HD, Ivory Wars, ακολουθεί το παράνομο κυνήγι ελεφάντων στην Αφρική και τις προσπάθειες εντοπισμού των θηρευτών, ενώ το κανάλι Mezzo φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στον σπουδαίο χορογράφο Μορίς Μπεζάρ.

Πρεμιέρα κάνει στον ΟΤΕ TV το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1. O κορυφαίος θεσμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού επιστρέφει με 20 αγώνες που θα μεταδοθούν και φέτος, ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια, από τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT. Η διοργάνωση ανάβει τις μηχανές και η δράση αρχίζει από την Αυστραλία και το Grand Prix του Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης. Το OTE SPORT 5HD θα καλύψει τη δράση στη αυστραλιανή πίστα από την Παρασκευή 13 Μαρτίου με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές (03.20), το Σάββατο 14 Μαρτίου τις τρίτες ελεύθερες (04.50) και κατατακτήριες (07.50) δοκιμές και κορυφώνεται με τη μετάδοση του αγώνα την Κυριακή 15 Μαρτίου (06.45). Ο αγώνας στην Αυστραλία όπως και οι δύο επόμενοι σε Μαλαισία και Κίνα θα προβληθούν αποκλειστικά σε ζωντανή μετάδοση από το OTE SPORT 5HD.  

Στα ευρωπαϊκά γήπεδα, η 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -με μόλις τρείς βαθμούς διαφορά- υποδέχεται την 6η Τότεναμ στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής στην Barclays Premier League, την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 18.00 (OTE SPORT 1HD). Με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στις ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν απευθείας στους ομίλους του Champions League (3 πρώτες και η 4η στα προκριματικά) έξι ομάδες διεκδικούν τις προνομιούχες αυτές θέσεις και το ντέρμπι στο Μάντσεστερ αναμένεται καταιγιστικό καθώς «Κόκκινοι διάβολοι» και «Σπιρούνια» έχουν μόνο τη νίκη στο μυαλό τους.  

Στην Ιταλία, η Ρόμα, που έχει πάνω από ένα μήνα να κερδίσει αγώνα, παίζει το τελευταίο της χαρτί στην υπόθεση τίτλος απέναντι στη Σαμπντόρια. Η διαφορά των 9 βαθμών από την 1η Γιουβέντους δεν αφήνει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες στα επόμενα ματς των «τζιαλορόσι», όμως και η Σαμπντόρια δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί καθώς η έξοδος στην Ευρώπη είναι βασικός στόχος των «μπλέ» για φέτος. Για την 27η αγωνιστική της Serie A, το ντέρμπι στο Ολίμπικο της Ρώμης ανάμεσα σε Ρόμα και Σαμπντόρια θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 22.00 ζωντανά και αποκλειστικά από το OTE SPORT 5HD. 

Ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, αθλητικά ντοκιμαντέρ αλλά και classics μπορούν να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του OTE TV στα κινηματογραφικά κανάλια της υπηρεσίας.  

Στο ΟΤΕ CINEMA 1HD ξεχωρίζει η πρεμιέρα του ρομαντικού Endless Love με τους ανερχόμενους Γκαμπριέλα Γουάιλντ και Άλεξ Πέτιφερ σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Πέμπτη 12 Μαρτίου (21.00), αλλά και του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ Οι Μπέμπηδες του ’92 για τη χρυσή γενιά των ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς, Νίκι Μπατ, Φιλ και Γκάρι Νέβιλ το Σάββατο 14 Μαρτίου (21.00). Η ταινία ακολουθεί την άνοδο των 6 ποδοσφαιριστών από τις πρώτες τους προπονήσεις ως έφηβοι στο προπονητικό κέντρο «Κάρινγκτον» και φιλοξενεί συνεντεύξεις από μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού και όχι μόνο, όπως οι Ζιντεντίν Ζιντάν, Ερίκ Καντονά, Τόνι Μπλερ και Ντάνι Μπόιλ. Στο ίδιο κανάλι θα προβληθεί η δραματική ταινία του Γκας Βαν Σαντ Η Γη της Επαγγελίας με τον Ματ Ντέιμον και την Φράνσις ΜακΝτόρμαντ.

Στο OTE CINEMA 2, οι συνδρομητές του ΟΤΕ ΤV δεν πρέπει να χάσουν την προβολή μίας από τις πιο διάσημες και εμβληματικές ταινίες του Μπράιαν Ντε Πάλμα, Ο Σημαδεμένος, την Τρίτη 17 Μαρτίου (22.00) στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Αμερικανό σκηνοθέτη. Εξαιρετική η ερμηνεία του Αλ Πατσίνο στο ρόλο του βαρόνου της κοκαΐνης Τόνι Μοντάνα. Στο ίδιο κανάλι, θα προβληθούν το επίσης κλασικό θρίλερ με τον Αλ Πατσίνο και την Έλεν Μπάρκιν Το Ερωτικό Αντικείμενο του Εγκλήματος (Παρασκευή 13 Μαρτίου, 22.00), το δράμα μυστηρίου Σε Επικίνδυνη Τροχιά με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ, Γιοακίν Φίνιξ και Σαρλίζ Θέρον (Κυριακή 15 Μαρτίου, 22.00) και η γαλλική κωμωδία Οι Γυναίκες του Τελευταίου Ορόφου (Τετάρτη 18 Μαρτίου, 22.00, στη ζώνη Ladies First).     

Πρεμιέρα κάνει σε πρώτη προβολή στο Village Cinema το μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων Ο Μάγος του Οζ: Η Επιστροφή της Ντόροθι τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 21.00. 

Το παράνομο κυνήγι στην Αφρική για το ελεφαντόδοντο είναι εξίσου επικερδές με το εμπόριο ναρκωτικών και το Animal Planet HD, στη νέα σειρά Ivory Wars προσπαθεί να εντοπίσει τις κινήσεις των παράνομων θηρευτών που απειλούν τους πληθυσμούς ελεφάντων στην αφρικανική ήπειρο. Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 22.00.  

Τη βραβευμένη με 4 Emmy εξαιρετική σειρά του National Geographic Cosmos: A Spacetime Odyssey για τη δημιουργία του σύμπαντος, μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου στο National Geographic Channel HD από το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 21.00, ενώ στο ίδιο κανάλι κάνει πρεμιέρα η σειρά Yukon Gold που παρακολουθεί τις ζωές των εργαζομένων σε ορυχεία χρυσού στον Καναδά (Τρίτη 17 Μαρτίου, 21.50).   
Η νέα σειρά του Discovery Showcase HD Beasts of the Bayou ακολουθεί μία ομάδα ανδρών στους βάλτους της Λουιζιάνα, σε μια αναζήτηση των μυστηριωδών, θρυλικών πλασμάτων που στοιχειώνουν την τεράστια βαλτώδη έκταση γύρω από τα σπίτια τους.

Με νέο κύκλο επεισοδίων επιστρέφει στο Nickelodeon η νεανική κωμική σειρά Haunted Hathaways από τη Δευτέρα 15 Μαρτίου και κάθε μέρα στις 21.30.    
Στο Disney Channel, η αγαπημένη σειρά Dog With A Blog επιστρέφει με νέα επεισόδια από την Κυριακή 15 Μαρτίου (10.00), ενώ οι μικροί φίλοι θα ταξιδέψουν στο διάστημα για μία φανταστική διαγαλαξιακή περιπέτεια, καθώς οι επαναστάτες μάχονται ενάντια στην αυτοκρατορία στα νέα επεισόδια της σειράς Star Wars Rebels από το Σάββατο 14 Μαρτίου (08.30).

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον διάσημο Γάλλο χορογράφο Maurice Bejart φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα το κανάλι Mezzo (Παρασκευή 13 και Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 21.30).