Με τίτλο «5 μέτρα-φωτιά στο τραπέζι» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τη λίστα με τις προτάσεις των δανειστών που έχει στα χέρια του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και θα μπορούσαν να ξεμπλοκάρουν τις διαπραγματεύσεις και να οδηγήσουν στην εκταμίευση μέρους της δόσης. 

Η «Αγορά»: 

• φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος προειδοποιεί ότι «μια τέτοια Ευρώπη και το γερμανοκατασκευασμένο νόμισμά της, αν συνεχίσουν την ίδια πορεία, δεν θα έχουν κανένα μέλλον και τονίζει: «Δεν θα υποκύψουμε στους άθλιους εκβιασμούς των δανειστών».

• φέρνει στο φως το σχέδιο του οικονομικού επιτελείου για την υποχρεωτική λήψη των διαθεσίμων των ασφαλιστικών ταμείων και των ΔΕΚΟ ώστε να τονωθεί η ρευστότητα του κράτους.

• δημοσιεύει αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών της σατιρικής εκπομπής Die Anstalt του γερμανικού καναλιού ZDF, οι οποίοι επισημαίνουν: «Η πολιτική της λιτότητας είναι μια μεγάλη αποτυχία».

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο οποίος δηλώνει: «Κυβέρνηση εθνικής ενότητας αν το απαιτήσουν οι συνθήκες».

Τέλος, η «Αγορά» αποκαλύπτει το παρασκήνιο της παραίτησης του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Πανούση, που δεν έγινε αποδεκτή. 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Επίσης, τo Σάββατο με την «Αγορά»:

ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΪΤΑΝΟΣ

Νέο ακυκλοφόρητο διπλό cd με τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας.

Αυτό το Σάββατο η κασετίνα και με τα 2 cd.

Angry Birds best of

Συλλεκτικά αυτοκόλλητα με τους καλύτερους ήρωες των Angry Birds.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ με τις προσφορές: