Με τίτλο «Ο Πολ Τόμσεν προκαλεί και πάλι: Το ΔΝΤ ζητεί νέες μειώσεις στις κύριες συντάξεις!»  κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μ.Παρασκευή η «Αγορά».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει την απαίτηση-σοκ προς τον Γιάνη Βαρουφάκη κατά την τελευταία του συνάντηση στην Ουάσιγκτον με την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. 

Επίσης, η «Αγορά»:

  • φέρνει στο φως  το τελεσίγραφο 10 ημερών από τις Βρυξέλλες στην ελληνική κυβέρνηση για τα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις.

  • αποκαλύπτει το παζάρι για ελλιμενισμό του στόλου της Βραζιλίας στη Σούδα με το βλέμμα στο ταμείο των BRICS.

  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για τον Κορεάτη σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών, Γκλεν Βίκτορ Κιμ, ο οποίος συνοδεύει τον Γ.Βαρουφάκη στις συναντήσεις του με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Η «Αγορά» δημοσιεύει μήνυμα του Δημήτρη Αβραμόπουλου με πολλούς αποδέκτες. «Δεν επιθυμώ να γίνω μέρος ενός σκηνικού που αποσύρεται» λέει σε συνεργάτες του ο Ελληνας επίτροπος στην Ε.Ε, ο οποίος δεν κρύβει την απογοήτευσή του για την πολιτική κατάσταση στη χώρα.

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος δηλώνει: «Αγωνιζόμαστε για διαγραφή του δημόσιου χρέους» και του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος  τονίζει: «Ετοιμοι να υπογράψουμε νέο μνημόνιο τον Ιούνιο».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Επιπλέον, με την Αγορά:

Πάσχα με τα ωραιότερα νησιώτικα του Γιάννη Πάριου και του Βαγγέλη Κονιτόπουλου σε 2 συλλεκτικά cd.

Η εφημερίδα «Αγορά» κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μεγάλη Παρασκευή.