Με τίτλο «"Aσκήσεις" Grexit από την Κομισιόν» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». 

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η διαπραγμάτευση με τους δανειστές βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, καθώς, παρά τα πρώτα θετικά δείγματα από τη συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα, οι Βρυξέλλες εξετάζουν για πρώτη φορά το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

Επίσης, η «Αγορά»:

  • Ρίχνει φως στο παρασκήνιο του Eurogroup και την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης από τους ομολόγους του με εκφράσεις όπως: «Είσαι ανεύθυνος και τζογαδόρος».
  • Αποκαλύπτει τα ισοδύναμα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση στους θεσμούς για να αποκρούσει τις πιέσεις για αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ, με κυριότερο την επιβολή φόρου διανυκτέρευσης σε όλα τα ξενοδοχεία.
  • Φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, ο οποίος δηλώνει: «Δημοψήφισμα ή εκλογές δεν αποτελούν λύση για τη χώρα» και της βουλευτού της Ν.Δ. και πρώην υπουργού, Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία τονίζει: «Αν ήθελε ο Καραμανλής θα άνοιγαν οι διαδικασίες για την επόμενη ημέρα στη Ν.Δ.».
  • Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος επισημαίνει: «Δεν υπάρχουν υπόγεια ρεύματα με Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ». 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.