current views are: 1

1 Μαΐου 2015
Δημοσίευση15:52

«Επένδυση»: «Ρήξη με τις ελίτ»

Η πρώτη συνέντευξη του συντονιστή της διαπραγματευτικής ομάδας Ευκλείδη Τσακαλώτου, μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του δημοσιεύεται στη εφημερίδα «Επένδυση» που κυκλοφορεί αύριο. 

Δημοσίευση 15:52’
αρθρο-newpost

Η πρώτη συνέντευξη του συντονιστή της διαπραγματευτικής ομάδας Ευκλείδη Τσακαλώτου, μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του δημοσιεύεται στη εφημερίδα «Επένδυση» που κυκλοφορεί αύριο. 

Η πρώτη συνέντευξη του συντονιστή της διαπραγματευτικής ομάδας Ευκλείδη Τσακαλώτου, μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του δημοσιεύεται στη εφημερίδα «Επένδυση» που κυκλοφορεί αύριο. 

Τι λέει για το κενό συντονισμού, τα λάθη στη διαπραγμάτευση, το καλό σενάριο για λύση εντός Ευρώπης και το ενδεχόμενο να χρειαστεί η παρέμβαση του λαού.

Ο κ. Τσακαλώτος αναφέρει:

  • «Εξακολουθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το καλό σενάριο και την ποιότητα της συμφωνίας.»
  • «Ήρθε η ώρα να αποδείξουν και οι εταίροι μας ότι ενδιαφέρονται να αντιμετωπίσουν την εξουσία των ελίτ που τόσα χρόνια ακούγαμε και ποτέ δεν βλέπαμε»
  • «Ήταν λάθος που παραμείναμε στην προφορική διαβεβαίωση για χρηματοδότηση και δεν επιμείναμε σε γραπτή αποτύπωσή της στη Συμφωνία. Θα ήταν μεγαλύτερο λάθος να μην κάναμε την αυτοκριτική μας και να μην διορθωνόμασταν.»
  • «Διαπιστώσαμε δυσλειτουργίες και ένα κενό συντονισμού το οποίο θα καλύψω με το νέο μου ρόλο.»
  • «Προχωράμε αυτές τις μέρες με ένα πακέτο μέτρων που θα αναζητά νέες πηγές εσόδων και θα στοχεύει στη φορολόγηση δραστηριοτήτων που είτε είναι πολυτελείς είτε διέφευγαν του φορολογικού μηχανισμού.»
  • «Δεν έχουν την ηθική νομιμοποίηση οι εταίροι μας να επιμένουν, άμεσα ή έμμεσα, στην κατά γράμμα εφαρμογή της 5ης αξιολόγησης του μνημονίου και των μεταρρυθμίσεων που αυτή συνεπάγεται.»
  • «Οι κόκκινες γραμμές πρέπει να υπάρχουν με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν κινδυνέψουν να διαταραχθούν, το λόγο θα πρέπει να έχει ο λαός για να παρέμβει και να τις διασφαλίσει»

Ακόμα στην «Επένδυση»

  • Συνέντευξη: Δημήτρης Παπαδημούλης: «Χρειαζόμαστε λύσεις, όχι κάλπες» 
  • D-DAY – Η κρίσιμη 6η Μαίου. Το τελεσίγραφο της ΕΚΤ για άμεση συμφωνία ή έλεγχο κεφαλαίων στις τράπεζες. Η απειλή για το μαξιλάρι ρευστότητας.
  • Αποκρατικοποιήσεις εν αναμονή. Με Πειραιά και αεροδρόμια θέλει να προχωρήσει η κυβέρνηση την ώρα που δικαστικές προσφυγές φρενάρουν τις διαδικασίες.
  • Debate εξ’ αποστάσεως: Τρεις ειδικοί συγκρίνουν τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις Τσίπρα και Σαμαρά.
  • Επίθεση της Διαπλοκής στον πόλεμο των συχνοτήτων. Η σύσκεψη στο Μαξίμου και οι μυστικές συναντήσεις των καναλαρχών στο Plaza
  • Νεπάλ: Όταν κατέρρευσε η στέγη του κόσμου – Εκατομμύρια διασωθέντες από το φονικό σεισμό μάχονται τώρα για την επιβίωση εν μέσω χάους.
  • Βρετανία: Ο γρίφος του Γουέστμινστερ – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις βρετανικές εκλογές, που απειλούν με νέα αναταραχή την ευρωπαϊκή οικονομία.

Μαζί στην «Επένδυση plus»

Φορο – Πακέτο άμεσης απόδοσης περιέχει το νομοσχέδιο «σκούπα»,  της κυβέρνησης. Ποινικό αδίκημα η απόκρυψη ή η ανακριβής δήλωση Φ.Π.Α, κίνητρα για επαναπατρισμό κεφαλαίων,  φόρος πολυτελείας σε σκάφη αναψυχής.

Τουρισμός. Η σκιά των διαπραγματεύσεων πάνω από τον ελληνικό ήλιο. Οι κρατήσεις  σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κεφαλονιά, Κέρκυρα και Μεσσηνία κινούνται ανοδικά, σε σχέση με πέρυσι. Στην αντίπερα όχθη πτώση καταγράφεται σε Ρόδο, Κρήτη και Χαλκιδική.

Business Insider

  • Δάκης Ιωάννου. Ένας καλλιτέχνης … των κατασκευών και των επενδύσεων. 
  • Δημήτρης Βαράγκης. Η ιστορική βιομηχανία γράφει ζημιές «δια χειρός Βαράγκη».  
  • Γιάννης Μίχος. Τα βρήκε σκούρα στις Σκουριές και επιστρέφει στις μπίζνες. 
  • Μιχαήλ Καρλούτσος. Άνθρωπος κλειδί για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας . 
  • Γιώργος Χόντος. Κατάφερε να πλημμυρίσει με χρέη το παλάτι των καλλυντικών
  • Φέρντιναντ Πιχ.  Ο αυταρχικός πατριάρχης της VW μπήκε στα πιτς . 
  • Νάβιντερ Σαράο. Ο ταπεινός χρηματιστής που γκρέμισε την Wall Street.

Μαζί, εξαιρετικές προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ – Όλες οι μεγάλες επιτυχίες της! 

ΔΙΠΛΟ CD

Τα καλύτερα τραγούδια της Μελίνας Ασλανίδου σε μία διπλή συλλογή, που κυκλοφορεί για πρώτη φορά από την Επένδυση!

Αυτό το Σάββατο, 2 Μαΐου, η εφημερίδα Επένδυση εξασφάλισε για τους όλους τους αναγνώστες, τις μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης τραγουδίστριας Μελίνας Ασλανίδου. 

Ακόμη, 
Μάνος Χατζιδάκις | Η ΦΛΕΡΥ ΝΤΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ
Για πρώτη φορά με εφημερίδα.

Μη χάσετε το 7ο CD της εκπληκτικής συλλογής!

Αυτό το Σάββατο, 2 Μαϊου, η εφημερίδα Επένδυση εξασφάλισε για τους όλους τους αναγνώστες της το ξεχωριστό άλμπουμ της συλλογής με τα έργα του Μάνου Χατζιδάκι, Τα λειτουργικά.  Πρόκειται για μεταγραφή παλαιών ρεμπέτικων τραγουδιών, για φωνή και πιάνο. Τραγουδά η Φλέρυ Νταντωνάκη και στο πιάνο ο Μάνος Χατζιδάκις. 

Η ηχογράφηση προέκυψε από δοκιμές στο σπίτι του συνθέτη το 1970 στη Νέα Υόρκη.
Στον ίδιο δίσκο εντάχθηκαν, από ηχογραφήσεις της ίδιας εποχής, πέντε τραγούδια από τον ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗ, δύο τραγούδια από την ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗΣ, ένα από το ΑΠΟΨΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ και ένα από την ταινία TOPKAPI.

Το άλμπουμ αυτό κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα και για πρώτη και τελευταία φορά σε συλλεκτική συσκευασία μικρογραφίας βινυλίου! Το CD συνοδεύεται από πολυσέλιδο ένθετο με χειρόγραφες σημειώσεις του δημιουργού, τους στίχους των τραγουδιών και σπάνιο αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό του συνθέτη και των συνεργατών του. 

Και για τους μικρούς μας φίλους, η αγαπημένη σειρά AVATAR!

Μη χάσετε το 6ο DVD της καταπληκτικής περιπέτειας και ακολουθήστε τον AVATAR στον αγώνα του για να σώσει τον κόσμο!

Η περιπέτεια κόμικ που διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό ασιατικό κόσμο χωρισμένο σε 4 έθνη-φυσικά στοιχεία: Το έθνος της Φωτιάς, το έθνος του Νερού, το έθνος της Γης και οι νομάδες του Αέρα. Θα καταφέρει ο AVATAR να ελέγξει τα 4 στοιχεία της Φύσης και να σώσει τον κόσμο;