current views are: 2

1 Μαΐου 2015
Δημοσίευση17:11

«Αγορά»: Το τελευταίο mail των δανειστών με μέτρα – φωτιά

Με τίτλο «τo τελευταίο email των δανειστών» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». 

Δημοσίευση 17:11’
αρθρο-newpost

Με τίτλο «τo τελευταίο email των δανειστών» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». 

Με τίτλο «τo τελευταίο email των δανειστών» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η εφημερίδα «Αγορά». 

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα έξι μέτρα-«φωτιά» που ζητούν οι Θεσμοί από την κυβέρνηση, προκειμένου να «κλειδώσει» η συμφωνία και να ανοίξει η στρόφιγγα της ρευστότητας για την ελληνική οικονομία. 

Επίσης, η «Αγορά»:

  • Δημοσιεύει ρεπορτάζ για τον κύκλο τηλεφωνικών επικοινωνιών με Ευρωπαίους αξιωματούχους που έχει ξεκινήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για συμφωνία με τους εταίρους.
  • Αποκαλύπτει το σχέδιο του υπουργείου Εργασίας για «μαχαίρι» σε πρόωρες συντάξεις και εθελούσιες εξόδους.
  • Φιλοξενεί αποκλειστική δήλωση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος τονίζει: «Η Αριστερά δεν θα λερώσει τα χέρια της με συμφωνίες αντιλαϊκού βούρκου».

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος δηλώνει: «Δεν υπάρχει one man show στη διαπραγμάτευση» και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και βουλευτή της ΝΔ, Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος επισημαίνει: «Η κυβέρνηση έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών 2 δισ. ευρώ». 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτης Λιαργκόβας.