Περισσότεροι από 13 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το αποχαιρετιστήριο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν στην αμερικανική τηλεόραση

Μόνο το βράδυ της Δευτέρας, το τηλεοπτικό σόου "Dancing With the Stars" ξεπέρασε την τελευταία εκπομπή του Λέτερμαν σε τηλεθέαση καθώς το παρακολούθησαν 14,35 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Μεταξύ των σόου της prime-time ζώνης που ξεπέρασε σε τηλεθέαση η τελευταία εκπομπή του Λέτερμαν ήταν ο τελικός του "Dancing with the Stars", ο τελικός του "Voice" και η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard.

Από τους αποχωρήσαντες τηλεοπτικούς αστέρες πάντως, ο Λέτερμαν έπεται του ειδώλου του Τζόνι Κάρσον--το αποχαιρετιστήριο σόου του Κάρσον στις 22 Μαϊου του 1992 είχαν παρακολουθήσει 50 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Βρίσκεται ωστόστο περίπου στο ίδιο επίπεδο με το τηλεοπτικό "αντίο" του αιώνιου ανταγωνιστή του Τζέι Λένο--το τελευταίο "Tonight Show" που προβλήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 2014 είχαν παρακολουθήσει 14,64 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Πριν από δύο μέρες, ο διάσημος αμερικανός παρουσιαστής αποχαιρέτισε τη μικρή οθόνη έπειτα από μία καριέρα-ρεκόρ 33 ετών, η οποία ενέπνευσε μία ολόκληρη γενιά κωμικών.

Στα 68 του χρόνια, ο Ντέιβιντ Λέτερμαν παρουσίασε στο CBS το υπ΄αριθμόν 6.028ο και τελευταίο "Late Show". Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Λέτερμαν ήταν 67 φορές υποψήφιος για Έμι και τιμήθηκε 12 φορές με το τηλεοπτικό αυτό βραβείο.