Με τίτλο «Παίζουν με τη φωτιά…» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». 

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι, την ώρα που η αβεβαιότητα επιτείνεται και η οικονομία καταρρέει, οι δανειστές εκβιάζουν για επώδυνα μέτρα σε ασφαλιστικό και εργασιακά. 

Επίσης, η «Αγορά»:

  • Φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος τονίζει: «Πέμπτη αξιολόγηση δεν θα υπάρξει» και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Ολγας Κεφαλογιάννη, η οποία δηλώνει: «Δεν έχουμε επιλογή να καταψηφίσουμε».
  • Φέρνει στο φως το παρασκήνιο από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με Μέρκελ, Ολάντ και Γιούνκερ, όπου κυριάρχησαν τα χαμόγελα μπροστά στις κάμερες και τα άγρια «μαχαιρώματα» στη διαπραγμάτευση.
  • Δημοσιεύει ρεπορτάζ για την «κόκκινη γραμμή» που θέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για να μην υπάρξουν νέες περικοπές στις συντάξεις.
  • Τέλος, η εφημερίδα αποκαλύπτει το δίωρο τετ-α-τετ στην Κηφισιά του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή, κατά το οποίο συζητήθηκε η στάση που θα κρατήσει η Ν.Δ. στην ψηφοφορία για την συμφωνία. 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.