Οι συνάδελφοι της Δημοσιογραφικής Μεταρρύθμισης, διευκρινίζουν σχετικά με την χθεσινή μας ανάρτηση το πολιτικό και συνδικαλιστικό τους προφίλ: “Η Δημοσιογραφική Mεταρρύθμιση δεν είναι συνδικαλιστική παράταξη των δημοσιογράφων της Δημοκρατικής Αριστεράς (μέλη της οποίας βεβαίως μετέχουν στην ΔΗ.ΜΕ.).

Είναι μια πλατιά, δημοκρατική, προοδευτική συνδικαλιστική κίνηση που καλύπτει απόψεις και ιδέες απ' όλα τα σύγχρονα ρεύματα της ελληνικής κοινωνίας. Θεωρούμε ότι θα ήταν λάθος να προσθέσουμε άλλη μια κομματική, συνδικαλιστική, παράταξη στην ΕΣΗΕΑ.

Για του λόγου το αληθές αύριο Τετάρτη θα δώσουμε στη δημοσιότητα τη διακήρυξη μας και τα ονόματα των δημοσιογράφων που στηρίζουν την προσπάθεια μας να αλλάξει σελίδα η ΕΣΗΕΑ. Εκεί θα φανεί το εύρος των πολιτικών απόψεων που καλύπτει η ΔΗ.ΜΕ.”

Η αλήθεια είναι ότι όπως ακούγεται, την ιδρυτική διακήρυξη θα υπογράφουν συνάδελφοι που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, χωρίς όμως να έχουν κομματική ένταξη. Για αυτό, δεν αναφέρουμε τα ονόματα και περιμένουμε ως αύριο...
TAGS