Συμφέροντα στην Ελλάδα εξυπηρετεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, γράφουν τα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορούν το Σάββατο.

Ο ρόλος συγκεκριμένων καναλιών και καναλαρχών και σε τι αποσκοπούν, τι κρύβουν οι φάκελοι του φαρμάκου και των αποκρατικοποιήσεων

Διαβάστε ακόμη στα «Παραπολιτικά»:

-Αλ. Τσίπρας: «Είτε δεν θέλουν συμφωνία είτε εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα στην Ελλάδα», τρία σενάρια που οδηγούν σε κάλπες, το θρίλερ θα λήξει την Τρίτη.

Τα "Π" ξέρουν ότι:

-Μαγειρεύεται μία συμβιβαστική λύση
-Διχασμένοι οι κυβερνητικοί βουλευτές
-Το Μαξίμου ετοιμάζει ανασχηματισμό

-Ένας στρατός πρακτόρων στη Θράκη
-Έξωση στη ΝΔ από τη Συγγρού για τα ενοίκια
-"Τσουνάμι" προσλήψεων στα υπουργεία
-Στο σκαμνί ο Ζαγορίτης Jr δικάζεται για την Τζούλια

Ρεπορτάζ. Τα "Π" στον ΟΔΔΥ: Πόρσε, Μαζεράτι με... 300 ευρώ
Θηλυκές σκιές στο Προεδρικό σε αποστολή
Εμφύλιος στα media του ΣΥΡΙΖΑ για την πίτα
Σχέδιο "Πυθία": Τέσσερις ήθελαν δολοφονημένο τον Καραμανλή
Παρασκήνιο: "Απαράδεκτος" ο Τσακαλώτος.

Μαζί μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες:

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Λάκης Λαζόπουλος - ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ NIOYZ 2014-2015 
11 ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ 11 DVD 

Ολόκληρη η φετινή σεζόν της αγαπημένης τηλεοπτικής  εκπομπής σε 11 DVD!
Με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του εφήβου και το αστείρευτο κέφι ενός κωμικού παντός καιρού, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» χτυπά ΤΩΡΑ στα Παραπολιτικά!

Το ανατρεπτικό Τσαντίρι του μοναδικού Λάκη Λαζόπουλου με τα σοβαρά του, τα ανάλαφρα, τα λογικά και τα παράλογα της καθημερινότητας καθώς και τους πρωταγωνιστές και τις ιστορίες της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής πραγματικότητας. Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα εκρηκτικό DVD και απολαύστε ολόκληρη τη μοναδική εκπομπή που αμφισβητεί, καυτηριάζει, σαρκάζει, αυτοσαρκάζεται, γελάει, συγκινείται, χωρίς διαλείμματα!

Μην χάσετε ΑΥΡΙΟ το 2ο DVD της καλύτερης εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης και απολαύστε την με το πόδι στο γκάζι και όχημα σας τη σάτιρα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα Παραπολιτικά!

Νότης Σφακιανάκης | ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 6 CD

Οι πιο σημαντικές στιγμές της μουσικής διαδρομής του μεγάλου καλλιτέχνη σε μια συλλεκτική σειρά 6 μοναδικών CD, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Μη χάσετε την εκπληκτική συλλογή των καλύτερων τραγουδιών του ασύγκριτου Νότη Σφακιανάκη και απολαύστε τις μοναδικές ερμηνείες του σε 97 τραγούδια σταθμούς που άφησαν εποχή! Αύριο, το 4ο CD ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ
Περιλαμβάνει τις επιτυχίες:

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ | Η ΚΙΒΩΤΟΣ | ΦΑΝΗΣ | ΕΓΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑ (ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ) | ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΛΕΞΙΣ | ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ | SOLDIER OF FORTUNE | BLACK MAGIC WOMAN | TRY ME | SORRY SEEMS TO BE THE HARDEST WORD | RAIN | ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ | ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ               
                  
Ακόμα,

Ιστορία του Ελληνικού Έθνους – ΝΕΟΣ Τόμος ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ! 

Ο ελληνισμός υπό ξένη κυριαρχία (περίοδος 1453-1669) 

Η θέση των Ελλήνων κατά τους δύο πρώτους αιώνες μετά την άλωση. Το Οθωμανικό καθεστώς και η οργάνωση του Οθωμανικού κράτους. Η θέση των υπόδουλων Ελλήνων, η στάση των Οθωμανών απέναντι στους χριστιανούς και ειδικότερα στους Ελλήνων. Οι εξισλαμισμοί, το παιδομάζωμα και η στάση του κλήρου. Οι εγκαταστάσεις των τουρκικών πληθυσμών στις ελληνικές χώρες πριν και μετά την άλωση. Οι μεταναστεύσεις των Ελλήνων προς ασφαλή μέρη. Οι Έλληνες έμποροι στην κεντρική Ευρώπη. Οι λατινοκρατούμενες ελληνικές χώρες και η Βενετική κυριαρχία στην Κύπρο. Η ανασύσταση του Οικουμενικού Πατριαρχείου και η θέση του μέσα στον ορθόδοξο κόσμο. Τα Πατριαρχεία Αλεξάνδρειας, Αντιόχειας και Ιεροσολύμων. Η Μεταρρύθμιση, η Άντιμεταρρύθμιση και ο Ορθόδοξος κόσμος. 
& Μη χάσετε τους επόμενους 3 τόμους για την περίοδο της Τουρκοκρατίας

Με την έκδοση των 2€

FUN CLUB & ΔΥΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ 2 DVD 

2 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ… ΜΑΖΙ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ