Πρεμιέρα κάνει σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο Hellasnet με τη νέα πολιτική ενημερωτική εκπομπή «ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 – Η Ελλάδα ψηφίζει» με παρουσιαστή τον γνωστό δημοσιογράφο , Κώστα Αργυρό.

Η εκπομπή «ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 – Η Ελλάδα ψηφίζει» θα έχει τρίωρη διάρκεια και θα μεταδίδεται καθημερινά ζωντανά στις 22:30 το βράδυ. Θα φιλοξενεί πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκπροσώπους της αγοράς και των παραγωγικών τάξεων θα δίνει βήμα στους πολίτες, καθιστώντας τους έτσι ισότιμους συνομιλητές των εκπροσώπων της πολιτικής σκηνής.

Σήμερα καλεσμένοι στο studio της Hellasnet στον Πύργο των Αθηνών θα είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Μαρκόπουλος από τη ΝΔ, οι Κώστας Ελευθερίου και Γιάννης Κωνσταντινίδης πολιτικός αναλυτής και επιστημονικός υπεύθυνος αντίστοιχα της εταιρείας ερευνών ProRata καθώς και οι Χρήστος Σπίρτζης, Φαήλος Κρανιδιώτης, Ραχήλ Μακρή και Γιάννης Μοίρας.

Το νέο τηλεοπτικό δίκτυο Hellasnet

Ολόκληρο το πρόγραμμα του καινούργιου τηλεοπτικού δικτύου Hellasnet που οργανώνεται πάντα στα πλαίσια της τηλεοπτικής νομοθεσίας, θα μεταδίδεται ταυτόχρονα σε ζωντανή σύνδεση σε εννέα επιλεγμένα μεγάλα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια σε όλη την Ελλάδα έχοντας ως κεντρικό κανάλι το “attica Tv”. Αυτό άλλωστε αποτελεί και την πρωτοτυπία του δικτύου το οποίο το καθιστά ξεχωριστό στο σημερινό τηλεοπτικό τοπίο.

Στόχος του είναι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση μέσα από προσεγμένα δελτία ειδήσεων και μια σειρά από ενημερωτικές εκπομπές. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στον τομέα της ψυχαγωγίας, με διάφορες ελληνικές και ξένες τηλεοπτικές ταινίες και σειρές, εκπομπές life style.

Την οργάνωση του ενημερωτικού τομέα του τηλεοπτικού δικτύου έχει αναλάβει ο Κώστας Βαξεβάνης.

Δείτε το τρέιλερ