Δημοσκόπηση της Metron Analysis δημοσιεύουν τα «Παραπολιτικά», που κυκλοφορούν εκτάκτως την Παρασκευή.

Όπως προκύπτει από το γκάλοπ, ο νικητής των εκλογών θα κριθεί με οριακή πρωτιά. Παράλληλα, η δημοσκόπηση καταγράφει την εντυπωσιακή πορεία του αρχηγού της ΝΔ, ενώ υπογραμμίζει πως η συσπείρωση αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα, η Χρυσή Αυγή κατακτά την τρίτη θέση, ενώ η Λαϊκή Ενότητα θα είναι ο άγνωστος «Χ» των εκλογών.

Διαβάστε ακόμα στα «Παραπολιτικά»:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του Ευ. Μεϊμαράκη

“Ο λαός πρέπει να τιμωρήσει τους ψεύτες” 

•    Κρυφές διεργασίες. Οι ζυμώσεις που κυοφορούν νέα κυβέρνηση   
•    Η «ταυτότητά» τους. Ποιοι ψηφοφόροι βγάζουν νικητή από τις κάλπες  
•    Ονόματα. Οι υποψήφιοι για υπουργοί τη Δευτέρα  

Συνεντεύξεις: 

•    Σταύρος Θεοδωράκης.  «Σκοτεινό σχέδιο έχει ο ΣΥΡΙΖΑ» 
•    Ολγα Κεφαλογιάννη. «Δεν τάζουμε λεφτά σε κανέναν» 

Τρία ραντεβού 

Ο Καμμένος στην ατζέντα του… Ακη. 

3,9 εκατ. Ευρώ για δέκα μπλοκ ο κυρ-Αλέκος

Οι «άλλες» δουλειές του Φλαμπουράρη «καίνε» τον ΣΥΡΙΖΑ 

Σε… τραστ 

Οι δουλειές του Σπίρτζη στο λιμάνι 

Αποστολή των “Π” . “Ο Αλλάχ σταμάτησε στο Αιγαίο” 

 

Μαζί με την εφημερίδα μεγάλες προσφορές:

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 10€ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ για αγορές από τα καταστήματα Intersport!

Τα Παραπολιτικά και τα καταστήματα Intersport σας κάνουν δώρο 10€ με κάθε σας αγορά από 60€ και πάνω! Μια πραγματικά εκπληκτική προσφορά που θα μειώσει σημαντικά το κόστος των φετινών σας αγορών για αθλητικά! Αποκτήστε πολύ πιο φθηνά όλα τα αθλητικά είδη που θα χρειαστεί το παιδί σας για το σχολείο, αλλά και τα δικά σας ρούχα και αξεσουάρ για τη γυμναστική σας! Και προσέξτε! Μπορείτε να εξαργυρώνετε 1 δωροεπιταγή των 10€ για κάθε 60€ αγορών! 

Τις μαγικές δωροεπιταγές των Intersport θα τις βρείτε και στην απλή έκδοση των Παραπολιτικών των 2€!

Ιστορία του Ελληνικού Έθνους – ΝΕΟΣ Τόμος

Νεότερος Ελληνισμός από το 1913 ως 1941

Οι εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις και οι διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας από την αντεπανάσταση του 1923 ως την ανατροπή του Πάγκαλου. Οι εξελίξεις της Οικονομίας από το 1919 ως το 1926. Οι κυβερνήσεις συνασπισμού (1926 – 1928) και η τετραετία του Βενιζέλου (1928 – 1932). Η μεταβατική περίοδος από το Μάιο 1932 ως το Μάρτιο 1933. Η διακυβέρνηση της χώρας από το Λαϊκό κόμμα (Μάρτιος 1933 – Φεβρουάριος 1935). Το κίνημα του Μαρτίου 1935, η παλινόρθωση της μοναρχίας και η κατολίσθηση στη δικτατορία. Η δικτατορία της 4ης Αυγούστου. Η Ελλάδα μεταξύ της Αγγλίας και του Άξονα. Ο πόλεμος του 1940/1941. Η πρώτη περίοδος του Ελληνοϊταλικού πολέμου (Οκτώβριος – Δεκέμβριος 1940). Η απόρριψη του ιταλικού τελεσιγράφου. Η ιταλική εισβολή και η απώθησή της (28 Οκτωβρίου – 13 Νοεμβρίου 1940). Η ελληνική αντεπίθεση και η προέλαση στην Αλβανία. Η δεύτερη φάση του Ελληνοϊταλικού πολέμου (Ιανουάριος – Απρίλιος 1941). Η Ελλάδα στα πλαίσια της παγκόσμιας συρράξεως. Η γερμανική εισβολή, η ελληνική άμυνα και η κατάληψη της Ελλάδος. Η μάχη της Κρήτης. Η ιστορική σημασία του Ελληνοϊταλικού και του Ελληνογερμανικού Πολέμου.

& Μη χάσετε τους επόμενους 3 τόμους για τον σύγχρονο ελληνισμό από το 1941 ως το τέλος του αιώνα

Και με την έκδοση των 2€, η αγαπημένη παιδική σειρά “Αvatar”

Η περιπέτεια κόμικ που διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό ασιατικό κόσμο χωρισμένο σε 4 έθνη-φυσικά στοιχεία: Το έθνος της Φωτιάς, το έθνος του Νερού, το έθνος της Γης και οι νομάδες του Αέρα.

Αυτή η επική ιστορία ακολουθεί το ταξίδι το 12χρονου Aang, ενός διστακτικού ήρωα, που πρέπει να χριστεί ηγέτης σε κάθε ένα από τα τέσσερα στοιχειά, για να ηγηθεί στη μάχη ενάντια στο εχθρικό έθνος της Φωτιάς και να αποκαταστήσει την ισορροπία στον –διασπασμένο από τον πόλεμο-κόσμο του. Θα καταφέρει ο AVATAR να ελέγξει τα 4 στοιχεία της Φύσης και να σώσει τον κόσμο;

Αποκτήστε 2 DVD της εκπληκτικής σειράς AVATAR.  Μεταγλωττισμένη στα ελληνικά!