Συνεχίζονται οι συντονισμένες επιθέσεις υπουργών στο δελτίο ειδήσεων του Mega και έτσι μετά τους Παπουτσή, Ρέππα, Πεταλωτή, σειρά είχε εχθές ο υπουργός θαλασσίων υποθέσεων, Γιάννης Διαμαντίδης. Σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με σχόλια που ακούστηκαν στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού ο υπουργός δήλωσε:
«Λυπάμαι που την ώρα που ήμουν σε εκδήλωση του Πολεμικού μας Ναυτικού για το ηρωικό «Βέλος» οι εκφωνητές του δελτίου ειδήσεων του Mega ξεπέρασαν κάθε όριο δημοσιογραφικής δεοντολογίας και δεν μπόρεσα να τους απαντήσω «στον αέρα».
Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι το «Αττικό Λιμενικό Σύστημα» έχει εξηγηθεί αναλυτικά και στο υπουργικό συμβούλιο και δημόσια από εμένα πολλές φορές, και το 51% που προβλέπεται σήμερα είναι αναγκαίος χρηματιστηριακός όρος προκειμένου να γίνει η συνένωση των τριών λιμανιών της Αττικής με τον ΟΛΠ Α.Ε. Διαφορετικά δεν μπορούμε να έχουμε το «Αττικό Λιμενικό Σύστημα».
Στην πράξη το δημόσιο θα διαθέτει με το νέο σύστημα το 95% των λιμανιών της Αττικής. Και είναι στην κρίση του υπουργικού συμβουλίου το όποιο ποσοστό πώλησης.
Όσο για τα υπόλοιπα που με απρεπή τρόπο ανέφερε για το πρόσωπο μου ο κ. Καψής γνωρίζει πολύ καλά την για έξι και πλέον δεκαετίες ιστορία της οικογένειας μου και εμένα προσωπικά που για 22 χρόνια ανελλιπώς, με τιμά ο λαός του Πειραιά, με την ψήφο του, αναγνωρίζοντας τη συνεπή και αταλάντευτη στάση, στη στήριξη της δημοκρατικής παράταξης».

ΠΗΓΗ: Enimerosi24.gr