current views are: 2

9 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση15:53

«Παραπολιτικά»: Αλλαγές τώρα στη Νέα Δημοκρατία ζητούν οι Έλληνες

Με τίτλο «Το 52% των πολιτών προτιμά τη νέα γενιά – Αλλαγές τώρα στη Νέα Δημοκρατία ζητούν οι Έλληνες» κυκλοφορούν το Σάββατο τα «Παραπολιτικά».

Δημοσίευση 15:53’
αρθρο-newpost

Με τίτλο «Το 52% των πολιτών προτιμά τη νέα γενιά – Αλλαγές τώρα στη Νέα Δημοκρατία ζητούν οι Έλληνες» κυκλοφορούν το Σάββατο τα «Παραπολιτικά».

Με τίτλο «Το 52% των πολιτών προτιμά τη νέα γενιά – Αλλαγές τώρα στη Νέα Δημοκρατία ζητούν οι Έλληνες» κυκλοφορούν το Σάββατο τα «Παραπολιτικά».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το 59% θεωρεί ότι η ΝΔ μπορεί να γίνει ξανά κυβέρνηση προσεχώς, ωστόσο το 54% παρακολουθείο με αδιαφορία τις εξελίξεις. Όπως γράφουν τα «Παραπολιτικά», ποσοστό 60% των «γαλάζιων» ψηφοφόρων θέλει έναν έμπειρο για πρόεδρο και το 78% χαρακτηρίζει κρίσιμες τις εκλογές. 

Όπως γράφει η εφημερίδα, τα χρέη της ΝΔ «καίνε», ενώ επικρατεί «πόλεμος» στα επιτελεία Καραμανλή και Σαμαρά. Ακόμη, αποκαλύπτει ποιοι στηρίζουν ποιους.

Διαβάστε ακόμα στα «Παραπολιτικά»:

Νέα “Ντρίπλα” 

Προσκλητήριο και στη Ν.Δ από τον Τσίπρα 

Λεβέντης στα “Π” 

“Θα είμαι εδώ για τον Αλέξη αν χρειαστεί”  

Στα σκαριά “Λαϊκό κόμμα” από Καραμανλή 

Αλεξιάδης στα “Π” 

“Θα δεσμεύεται αυτομάτως ό,τι δεν δηλώνεται” 

Παρασκήνιο . Πρώτα ρήγματα με τους ΑΝ.ΕΛ. και τους “53” 

Αποκάλυψη. To «μαύρο» χρήμα θέλει τον Γερμανό του. Το βούλευμα – φωτιά για… τη διαδρομή της μίζας

Γιάννα και …Ολαντ. Παίρνουν άδεια για … κανάλι.

Κώστας Βαξεβάνης. Οι συκοφάντες της “Espresso” θα πληρώσουν. 

8 χρόνια τώρα… Υπόγειο μυστικό κρατά κλειστή τη Μητρόπολη. 

Στον Πειραιά. Φοιτήτρια η … Ραχήλ.

Στην Κοζάνη. Μια ασπίδα στην Μπέτυ. 

 

Μαζί με την εφημερίδα μοναδικές προσφορές:

ΝΕΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ | “ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ” από την Εκδοτική Αθηνών | ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟΙ ΤΟΜΟΙ

Από αυτό το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα Παραπολιτικά προσφέρεται η σειρά «Εγκυκλοπαιδικοί Θησαυροί», από την Εκδοτική Αθηνών,η οποία αποτελεί το πιο επίκαιρο, σύγχρονο και ολοκληρωμένο έργο που συγκεντρώνει για πρώτη φορά όλο το φάσμα της γνώσης, για όλα τα πεδία της ανθρώπινης διάνοιας, σε μια υπερπλήρη, εύχρηστη έκδοση! Η σπουδαία αυτή έκδοση αποτελεί ένα επαναστατικό στη σύλληψή του έργο καθώς όχι μόνο χωρίζεται σε αυτοτελείς θεματικούς τόμους αλλά παραθέτει ταυτόχρονα και αλφαβητικά τα λήμματα του εκάστοτε γνωστικού πεδίου.

Μη χάσετε αύριο Σάββατο 10 Οκτωβρίου, τον 1ο τόμο! Παγκόσμια Ιστορία – Μέρος Α’ 

Η Παγκόσμια Ιστορία χωρίζεται σε τέσσερις τόμους που έχουν στόχο να δώσουν την πληρέστερη και σφαιρικότερη εικόνα του ανθρώπινου παρελθόντος από την προϊστορία έως τις μέρες μας. Τα άρθρα καλύπτουν τις εθνικές ιστορίες όλων των κρατών του κόσμου καθώς και την ιστορική διαδρομή κρατών και λαών του παρελθόντος.

Ακόμη, 

Βρείτε το κουπόνι και τον ειδικό κωδικό αυτό το Σάββατο στα Παραπολιτικά και αποκτήστε το Πρόγραμμα ΥΓΕΙΑΣ PRIME MED στην πιο προνομιακή τιμή της αγοράς, με έκπτωση 15%. Το κουπονι θα το βρειτε και στην απλή έκδοση των 2 €.

Τα Παραπολιτικά και η MYDIRECT INSURANCE ασφαλίζουν την υγεία σας στην πιο προνομιακή τιμή της αγοράς, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, με το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ  PRIME MED για όλη την οικογένεια!

Ένα πολύτιμο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης για εσάς και ολόκληρη την οικογένεια σας που σας εξασφαλίζει την πρόσβαση σε ένα πανελλαδικό δίκτυο ιατρών και διαγνωστικών κέντρων 2.500 μελών σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στα νοσοκομεία Υγεία, Μητέρα, Παίδων Μητέρα και Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Η μεγάλη αποκλειστική προσφορά υγείας που εξασφάλισαν για εσάς και την οικογένειά σας τα Παραπολιτικά και η MYDIRECT INSURANCE σας επιτρέπει να αποκτήσετε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ PRIME MED. με προνομιακή έκπτωση 15% για όλα τα προγράμματα:

 •    ΑΠΟ 110€ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ  ΤΩΡΑ 95€
 •    ΑΠΟ 170€  ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ  ΤΩΡΑ 155€
 •    ΑΠΟ 245€ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΤΩΡΑ 210€

με την εγγυηση της mydirect insurance

Και μαζί, 

Ιστορία του Ελληνικού Έθνους – Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΜΟΣ

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1941 ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

Ολοκληρώστε τη συλλογή με τον τελευταίο τόμο της σειράς!

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ – Ο ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ 

Η Κύπρος και το Κυπριακό ζήτημα: Η Χούντα και η Κύπρος – από το φιάσκο στο έγκλημα. Το διεθνές αδίκημα της τουρκικής εισβολής. Το «Σχέδιο Νίμιτς. Η ανακήρυξη του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους. Το τέλος του Ψυχρού Πολέμου και η κρίση του Κουβέιτ. Η Ελληνική οικονομία στον αστερισμό του Μάαστριχτ. Η κρίση του 1997 και η υποτίμηση του Μαρτίου 1980. Οι διεθνείς και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά το 1989. Η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση    , τα σημαντικότερα γεγονότα, η τρίτη ελληνική προεδρία, οι νέοι στόχοι και επιδιώξεις. Οι Έλληνες εκτός των συνόρων της Ελλάδας και της Κύπρου. Βόρεια Ήπειρος, η ελληνορθόδοξη μειονότητα της Τουρκίας και το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Η μεταπολεμική μετανάστευση και ο απόδημος ελληνισμός. Τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης ελληνικής διασποράς. 

Με την έκδοση των 2€

2 DVD για τους μικρούς μας φίλους! 

ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ-ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ + ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ 

Αποκτήστε τα 2 DVD με τις αγαπημένες σειρές των παιδιών, μεταγλωττισμένες στα ελληνικά!