Τα 25 χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης γιορτάζει ο ΑΝΤ-1 , πως του ήρθε στο καπάκι με το νέο νομοσχέδιο, με ευχές και ετοιμάζει λογής -λογής αφιερώματα στους πιο μεγάλους σταθμούς της 25χρονης Ιστορίας του. 

Ένας μεγάλος σταθμός προφανώς ο πιο μεγάλος ακούει στο όνομα Νίκος Φώσκολος.  Ο εμπνευστής της «Λάμψης» και του «Καλημέρα Ζωή», θα τιμηθεί μετά θάνατον για τη προσφορά του. Η «Λάμψη» υπήρξε το μακροβιότερο σήριαλ της Ελληνικής τηλεόρασης, που κράτησε πάνω από 10 χρόνια και έδωσε ψωμί σε πάνω απ[ο 2.500 ηθοποιούς, τεχνικούς και υπαλλήλους όλων των ειδικοτήτων. 

Για τον Νίκο Φώσκολο θα μιλήσει η κόρη του, που έμαθε να γράφει τα σενάρια κοντά του. Από τους δημοσιογράφους της τηλεόρασης θα μιλήσει η Ντέπυ Γκολεμά, που είχε ιδιαίτερα στενή σχέση μαζί του, μαθήτριας και δάσκαλου. Αφιερώματα Θα γίνουν για τα Καλλιστεία, άλλο μεγάλο κεφάλαιο του ΑΝΤ-1, αλλά και για σήριαλ όπως «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», «Τα εγκλήματα »,  αλλά και στις ενημερωτικές εκπομπές με προεξάρχοντα τον  Γιώργο Παπαδάκη. Ο ΑΝΤ-1 βγήκε στον αέρα παραμονή πρωτοχρονιάς του 1990.