Ποτέ στις 8.30 μμ 

Δεν υπάρχει περίπτωση η ΕΡΤ να ξεκινήσει το δελτίο ειδήσεων στις 8.30 μμ όπως γράφτηκε. Ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα και όποιοι τα λένε κάποιες σκοπιμότητες θα έχουν. Αυτά μας είπε ο Λάμπης Ταγματάρχης σε σχετική ερώτηση. Α και κάτι καλό για τους τηλεοπτικούς. Θα μας καλέσουν σε συνέντευξη Τύπου την άλλη βδομάδα. Επιτέλους…. 

Τόσο ανάλγητη…. 

Αυτά είναι γλέντια! Αυτή η ανεκδιήγητη ρεπόρτερ, από την Ουγγαρία που κλώτσησε τον πρόσφυγα με το παιδί στην αγκαλιά, θα του κάνει λέει και μήνυση, θα καταφύγει στον ΟΗΕ, επειδή έμεινε χωρίς δουλειά και καταστράφηκε η Ζωή της. Υπάρχει καλύτερη πρόταση: Και γιατί δεν τον πετάς στη θάλασσα, να τον πνίξεις να ησυχάσεις? 

Την τύφλα μου…. 

Άκου τώρα! Ο άλλος είναι 17 χρονών και χάκερ, που κάνει μαντάρα όλο το FBI και γω προσπαθώ τρεις ώρες λέμε να βάλω την ΕΡΤ στον ΣΚΑΙ και μου βγαίνει το Blue ΣΚΥ. Ας τα διαλα πια, τίποτα δε ξέρουμε…….  

Γεγονός….

Όσα ξέρει από νομοσχέδια τηλεοπτικά ο Νίκος Παππάς τόσα ξέρω εγώ από λιβανιστήρια, θυμιατά και καντήλια…
Νοσοκομείο η ΕΡΤ……
Ακούγονται μετατάξεις των υπαλλήλων της ΕΡΤ σε νοσοκομεία και μάλιστα σε μονάδες εντατικής που έχει έλλειψη. Πόσο βαρύ χέρι έχεις Πάνο Χαρίτο;  

Θα υπάρξει θέμα….

Δυο μεταγραφές φρέσκιες, σε τηλεοπτικό κανάλι , το καλοκαίρι που μας πέρασε, πήρανε τα χρήματα της μεταγραφής όλης της χρονιάς, μπροστά και μαύρα.  Μαύρα είναι τα μαντάτα που θα ακολουθήσουν, λένε οι πληροφορίες. Εκτός αν το κανάλι προλάβει και πωληθεί σε Τούρκο επιχειρηματία που έχει δείξει ενδιαφέρον…..