current views are: 4

2 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση14:58

Οι κυρίες της Κυριακής, βαριούνται που ζούνε…

Κριτική για τις εκπομπές διασκέδασης και απόλυτης βαρεμάρας….

Δημοσίευση 14:58’
αρθρο-newpost

Κριτική για τις εκπομπές διασκέδασης και απόλυτης βαρεμάρας….

Κριτική για τις εκπομπές διασκέδασης και απόλυτης βαρεμάρας….

Τα κορίτσια των εκπομπών της Κυριακής δεν δελεάζουν πια το ευρύ κοινό η,  η Κυριακή είναι μια μέρα που ο κόσμος αφιερώνει αυτές τις ώρες σε κάτι καλύτερο. Πτωτικές είναι οι θεαματικότητες των εκπομπών που διασκεδάζουν και ενημερώνουν τη κουτσομπολίστικη διάθεση των συμπολιτών μας. Ποιος έχει κέφι για τόση ελαφράδα όταν γύρω μας συμβαίνουν τόσα θέματα? 

Το Jenny-  Jenny με την Τζένη Μπαλατζινού στο ΜΕΓΚΑ, δεν λέει να ξεκολλήσει από ένα 9,8% και να ανεβεί το διψήφιο σκαλί. Και δικαίως. Αυτή τη φορά δεν το έλεγε το τηλε κοντρόλ να μην κάνεις απιστία! Το πρωινό του ΑΝΤ-1 που δεν έχει μόνο τη Μαρία Μπεκατώρου βεβαίως αλλά τώρα μιλάμε γι τη συμβολή των γυναικών στις εκπομπές τους,  μακριά από την καλή Κυριακή της πρεμιέρας, έδειξε ένα βαρετό πρόσωπο. Το 14,1% είναι ένα ποσοστό…. Να είχαμε να λέγαμε κάνουμε εκπομπή! 

Αυτό που σα να κουνήθηκε από τη θέση του χωρίς απαραίτητα να υπάρχει σεισμός ήταν το «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Δεν τρελαίνεσαι, δεν μελαγχολείς και πάντως παρατηρείς μια προσπάθεια βελτίωσης. 12,8% είναι ένα ποσοστό που δεν το βλέπουν συχνά στον ΑΛΦΑ, οπότε να χαρούν, δεν ξέρουν τι γίνεται, την επόμενη φορά.….

‘Στα καλά καθούμενα’  παρακολουθήσαμε το «στα…. Καλά καθούμενα» του Ε. όλες αυτές οι εκπομπές που έχουν πάνω κάτω την ίδια συνταγή, μια μαγειρική δυο καλεσμένους, μια συνέντευξη, έναν τραγουδιστή και τα απαραίτητα διαφημιστικά να εκφωνήσουν λες και έχουν βγει από την ίδια κόπια του ίδιου εγκέφαλου. Ουδεμία παρέκκλιση, ουδεμία πρωτοτυπία. Ίσως η διαφορά να υπάρχει μόνο στα «Αποκαλυπτικά» που εκεί βέβαια αρχηγός είναι άνδρας και υπαρχηγοί οι κυρίες. Αυτή τη φορά όμως και τούτη η εκπομπή ήταν λίγο πεσμένη παρά τα πιο πολλά αποκαλυπτικά των άλλων εκπομπών. Δεν είναι και για γέλια δεν είναι και για κλάματα. Εκπομπές δίωρες, τρίωρες για να περνάτε απλά την ώρα σας αν δεν έχετε κάτι άλλο ετοιμάζοντας το κυριακάτικο τραπέζι. Έτερον Ουδέν και έξω από την πόρτα….