Δεν πάει πολύς καιρός που απασχόλησε τον Τύπο με τις δηλώσεις του για τον αριθμό των γυναικών που έπεσαν στην αγκαλιά του! 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, μετά το Ρουά μάτ,  ενσαρκώνει τον κεντρικό ήρωα, της νέας ιστορίας «Βεντέτα», από τη σειρά ιστοριών της Τζένης Κοσμίδου με τίτλο «Ματωμένα Ίχνη».

Πρόκειται για αυτοτελείς ιστορίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα που διαδραματίστηκαν στο παρελθόν στην Ελλάδα και το εξωτερικό με παραποιημένα στοιχεία για ευνόητους λόγους.  Η ιστορία «Βεντέτα» ξεδιπλώνει τις φρικτές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη ζωή δύο οικογενειών, το αίσθημα του μίσους και η μανία της εκδίκησης, στο πέρασμα των χρόνων.    

Ο κεντρικός ήρωας, τελευταίος αρσενικός απόγονος της οικογένειας του, στέλνεται παιδί ακόμα στο εξωτερικό, σε μία απέλπιδα προσπάθεια της μητέρας του να τον γλιτώσει. Μεγαλώνει εκεί με άλλο όνομα αγνοώντας πλήρως την αλήθεια για τη τραγική κατάληξη της πραγματικής του οικογένειας στην Ελλάδα.  Χρόνια αργότερα φτασμένος πλέον ηθοποιός επισκέπτεται τη γενέτειρα του συνοδευόμενος από μια αινιγματική γυναίκα. Ο ενθουσιασμός που είχε γεννήσει στη καρδιά του το ταξίδι και η όμορφη συνοδός του γρήγορα εξανεμίζονται, για να δώσουν τη θέση τους στο τρόμο και σε έναν εφιάλτη που ούτε το νοσηρότερο μυαλό θα μπορούσε εύκολα να συλλάβει. Η Σκηνοθεσία: Αντώνης Μανδρανής και πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Σπαλιάρας.