Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ζωντανά η πρεμιέρα της πιο ανατρεπτικής εβδομαδιαίας εκπομπής έρευνας, #HASHTAG,με κεντρική παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, στις 23:00, από τη συχνότητα του «Ε».

Φέτος η εκπομπή, έτοιμη να ξεχωρίσει όπως ξεχώρισε την προηγούμενη σεζόν, πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, καθώς γίνεται LIVE από την αρχή μέχρι το τέλος της, με τη δυνατότητα της άμεσης παρέμβασης των τηλεθεατών, τη στιγμή που εξελίσσεται η εκπομπή.

Η λέξη τροχαίο το πρώτο θέμα της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς. Σχεδόν σε κάθε οικογένεια κι ένα θύμα. Σχεδόν για τον κάθε ένα μας και μια απώλεια, μια ιστορία που μας έχει στιγματίσει. 

Στο πρώτο #HASHTAG της τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Ελεονώρα Μελέτη γίνεται η ίδια πρωταγωνίστρια της έρευνας, μέσα από προσωπική βιωματική εμπειρία. Στην πρεμιέρα του #HASHTAG αποκλειστικά ρεπορτάζ, ντοκουμέντα και συνεντεύξεις από ανθρώπους που οι ζωές τους άλλαξαν για πάντα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα και τα γεγονότα που θα φιλοξενήσει ζωντανά η Ελεονώρα Μελέτη, είναι και ο Πατέρας Μακάριος, ο επιζών μαθητής στην τραγωδία των Τεμπών του 2003, όταν έχασαν τη ζωή τους 21 παιδιά επιστρέφοντας από σχολική εκδρομή, που έγινε διάκονος. Το #HASHTAG ταξίδεψε, στο Μακροχώρι Ημαθίας, που η μοίρα θέλει να θρηνεί τα περισσότερα θύματα από τροχαία δυστυχήματα.

Η Ελεονώρα Μέλέτη, με την αποκαλυπτική της έρευνα αλλά και το βιωματικό ρεπορτάζ προβληματίζει με, άγνωστες συγκλονιστικές ιστορίες τροχαίων δυστυχημάτων. 

Από αυτή την  Πέμπτη 12 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 23:00, ζωντανά από το E TV.

#HASHTAG: Γιατί κάθε λέξη, τη βιώνεις καλύτερα, μέσα από ιστορίες…