Στο 23,3% σκαρφάλωσε το βράδυ της Δευτέρας, η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου enikos στο ΣΤΑΡ. Καλεσμένος ήταν ο Γιάννης Πανούσης που οι καταγγελίες του έχουν προκαλέσει  το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Έτσι οι τηλεθεατές καρφώθηκαν στις τηλεοράσεις τους για να ακούσουν τον πρώην υπουργό προστασίας του πολίτη. Έπεισε; Δεν έπεισε; Πάντως ο Νίκος Χατζηνικολάου και η εκπομπή του κατέγραψαν ρεκόρ θεαματικότητας. 

Ο ΑΝΤ1 στην κορυφή 

Πρώτη μέρα της βδομάδας χθες  και ανήκε στον ΑΝΤ-1 που με τις καλές κινήσεις του στο κύκλωμα της prime time ζώνης φαίνεται να κερδίζει σιγά-  σιγά το στοίχημα που έχει βάλει με τον ΑΛΦΑ, το κανάλι που θεωρεί ότι είναι ο μόνος αντίπαλος στη κούρσα για την πρωτιά. 

Έχουμε λοιπόν: ΑΝΤ-1 18,6
ΜΕΓΚΑ 14,7
ΑΛΦΑ 14,4
ΣΤΑΡ 11,7
ΣΚΑΙ 9,1
ΕΡΤ 5,6 

Με… εμπόδια ο Καπουτζίδης!

Δεν είχε την ανάλογη υποδοχή το νέο τηλεπαιχνίδι «δεν έχω λόγια» του ΜΕΓΚΑ. Οι τηλεθεατές δεν αφήνουν εύκολα χτισμένες συνήθειες και έτσι εκείνη την ώρα οι Συμμαθητές στον ΑΝΤ-1 διασκέδαζαν ευχάριστα. Το τηλεπαιχνίδι δεν είναι κακό, απλά οι παίχτες είχαν τρακ, ο παρουσιαστής θέλει να το καταλάβει καλύτερα και να το μεταδώσει στους παίχτες. Χθες δεν φάνηκε κανείς να το κατάφερε….. Η Τηλεθέαση κινήθηκε στο 15% έως 19% στα νεανικά κοινά. 

Το ΤΟΠ ΤΕΝ της ημέρας

Για πρώτη φορά η μουρμούρα του ΑΛΦΑ πέρασε στην τρίτη θέση της θεαματικότητας, αφήνοντας τις δύο πρώτες για τον ΑΝΤ-1. Ήταν θέμα χρόνου. Στις πρώτες δέκα θέσεις λοιπόν έχουμε και ….  Βλέπουμε:

Οι Συμμαθητές  ΑΝΤ-1 28,8%
Μπρούσκο  27,2 %
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα  24,5%
Κάτι ψήνεται  21,6%
Άκου τι είπαν 21,5%
ΑΛΦΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 21,2
Το δαχτυλίδι της φωτιάς   20%
Ειδήσεις ΜΕΓΚΑ  17,8%
Ειδήσεις ΑΝΤ-1 16,8%
Ειδήσεις ΣΤΑΡ 16,7%