Δεν έχω λόγια.... για το Mega, που καταστρέφει το καλύτερο χαρτί του, τον Γιώργο Καπουτζίδη, βάζοντας τον απέναντι στα υψωμένα τείχη του του ΑΝΤ-1 στην prime time ζώνη.

Το ''Δεν εχω λόγια'', ένα καθαρά ψυχαγωγικό μουσικό πρόγραμμα, έσπασε και χθές τα μούτρα του με ένα χαμηλότατο 13% παρότι διασκεδάστικό , απέναντι στο αδιάφορο αλλά σύνηθες στο κοινό «Μπρούσκο» και στους πολύ καλούς «Συμμαθητές».

Στην ασφυξία βάζει λίγο και το χεράκι του, το ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'' που διαρκώς ενισχύεται, καθώς από τον Ιανουάριο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα ειναι το νέο πρόσωπο, ζευγάρι με την Αντωνία, την νεαρή ηθοποιό Δανάη Ευθυμιάδη.

Ωστόσο στο Mega δεν απελπίζονται.

Eυελπιστούν οτι απο τις 23 του μήνα έρχοντυαι καλύτερες βραδιές με την προσθήκη της σειράς «Η χειρότερη βδομάδα της ζωής μου» (οξύμωρος τίτλος) που έχει ενα κάστ σπουδαίων ηθοποιων της νέας γενιάς. Gια να δούμε, θα σταματήσουν να αναρωτιούνται «τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε»; 

Στην ουσία το Μεγάλο κανάλι φέτος το μόνο που έχει καταφέρει με τα χίλια προβλήματα ειναι να προστατεύσει το δελτίο ειδήσεων σε ενα ποσοστο γύρω στο 19% περιχαρακωμένο με δύο σαπουνόπερες που κρατούν τα μπόσικα και το lead in. ειναι το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» και οι ραγισμένες καρδιές.

Αλλά δεν περνάνε μόνο άσχημα τα βράδια στη Μεσογείων.

Και τα πρωινά του δεν είναι καλά με μια ψυχαγωγική ζώνη χαμένη κάπου στο διάστημα έχοντας απέναντι ενα τηλεοπτικό έμπειρο ζευγάρι που τίποτα να μη λέει ξέρει να εξουδετερώνει ' γατάκια ' του πρωινού σαν τη Ντορέτα και τη παρέα της. Όσο για τα φονικά μυστικά και όπλα που βγάζει η Αννα Δρούζα βάλλουν εναντίον των νεύρων μας...