Πρεμιέρα η χθεσινή μέρα ενός σήριαλ και δύο σατιρικών εκπομπών. Τα περίμενε ο κόσμος πως και πως μες τη γενική μαυρίλα που κυριαρχεί.  Ίσως για αυτό και η εμφάνιση του υπουργού Οικονομίας παραμονές ψήφισης βαρύτατων μέτρων να πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Πόσα να αντέξουμε πια?

Στην αρχή έκανε πρεμιέρα η σειρά ''Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου'', που από το πρώτο επεισόδιο δείχνει ότι είναι μια κωμωδία αξιώσεων αλλά πολύ φοβάμαι με χιούμορ μακριά από αυτό που έχουν καθιερώσει ήδη πιο λαϊκές γραφές.

Αλλά το Mega σε γραφή πιο διαφορετική, απευθυνόμενη  σε πιο διαβασμένο κοινό, είναι συνηθισμένο. Το θέμα είναι να το αγαπήσουν και οι τηλεθεατές.  Το 18,5% είναι ένα ποσοστό σε μια ισορροπία… τρόμου!

Καλώς μας ήρθες Σάτιρα! Φαίνεται ότι είχαμε μεγάλη ανάγκη να γελάσουμε λίγο γιατί η υποδοχή τόσο του Ράδιο Αρβύλα, όσο του ΟΛΑ ήταν παρά πάνω από εκθαμβωτική και κομμάτι υπερβολική. Να ας πούμε το Ράδιο Αρβύλα σαν να μη πέρασε μια μέρα…. Λες και λίγες μέρες πριν ήταν στις καρέκλες τα παιδιά και μετά από μικρή ξεκούραση βγήκαν πάλι στις θέσεις τους.

Και όμως το  « αλλοπρόσαλλο»  αυτό τετράδυμο, χτυπά στις καρδιές κυρίως του νεανικού κοινού που του δίνει απλόχερα ακόμα και 60% χώρια που το νεανικό και γυναικείο κοινό τους λατρεύει. Πιθανά τα δικά μας λόγια είναι περιττά, αλλά όλοι τούτοι χωρίς την τρομερή επικαιρότητα, που ξεπερνά κάθε συγγραφή θα είχαν πάει περίπου στο… ταμείο ανεργίας, χωρίς δική τους έμπνευση!   Καλώς ήρθαν πάντως, δουλειά υπάρχει μπόλικη στο τρελλοκομείο που λέγεται ΕΛΛΑΣ!

Το ΟΛΑ βρήκε έναν απρόσμενο καλεσμένο! Αυτόν τον ντελικανή Κρητικό που πήρε σβάρνα τα κανάλια και παρουσιάζει με την ιδιόρρυθμη προφορά του και τη Κρητική λεβεντιά, τις … αγροτικές απόψεις του! Αυτό το παιδί, που δεν το ήξερε παρά η μάνα του μέσα σε μια βδομάδα βλέπει όλα τα κανάλια να σκοτώνονται μπροστά στα πόδια του ποιος θα του πάρει συνέντευξη.

Το λες και κατάντια…. Άσε που δεν το βλέπω καλά το παλικάρι! Δεν θέλει και πολύ, άλλωστε…..