Γιορτάζει και σβήνει 22 κεράκια, παρά τις κινητοποιήσεις των τεχνικών που κατέβασαν ρολά. όπως αναφέρει και το εορταστικό δελτίο Τύπου.

Πριν από 22 χρόνια, στις 4 Δεκεμβρίου 1993, ένα λαμπερό, νέο, κεφάτο, δυναμικό και μοντέρνο κανάλι μπήκε στις ζωές μικρών και μεγάλων, απογειώνοντας την ψυχαγωγία της ελληνικής οικογένειας και εμπλουτίζοντας με πολυφωνία τον χώρο της ενημέρωσης. Αυτό είναι το STAR! 22 χρόνια πριν, ξεκίνησε μια ιστορία αγάπης και δεσμού εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό, που συνεχίζεται έως σήμερα και δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου.

22 χρόνια μετά λοιπόν, η τηλεοπτική σεζόν 2015 – 2016 συνεχίζει αυτή τη μακρόχρονη παράδοση ποικιλίας, συναρπαστικού θεάματος,  νέων προτάσεων, δημοφιλών επιλογών.

Ζωντανές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, μια ελληνική κωμική σειρά αλλά και μια ελληνική καθημερινή σειρά, τα καλύτερα παιδικά προγράμματα, μια δυνατή συλλογή από τις διασημότερες ξένες σειρές και ταινίες και μαζί ένα από τα πιο καταξιωμένα ενημερωτικά επιτελεία, συνθέτουν ένα STAR πιο νέο από ποτέ!

Φέτος, γιορτάζουμε τα 22 χρόνια μας και μοιραζόμαστε τη χαρά μας με όλους τους φίλους μας, μέσα από την ενέργεια με τίτλο “22 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑ STAR”. Καλούμε τους τηλεθεατές να μοιραστούν μαζί μας για τι “καίγονται”  και να διεκδικήσουν υπέροχα δώρα τεχνολογίας. Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι του Star γιορτάζουμε 22 χρόνια με δράση, συγκίνηση, γέλιο, αγάπη, αλήθεια, παρέα με τους φίλους μας, όλους εσάς.