Ένα λαμπερό γιορτινό γεύμα στους τηλεοπτικούς συντάκτες, παρέθεσε ο ΣΚΑΪ, με οικοδέσποινα την πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει, διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, Δώρα Γιαννακάκη και από δίπλα τον Σταμάτη Μαλέλη για την Ενημέρωση και την Άλκηστη Μαραγκουδάκη για την ψυχαγωγία, τα δύο δυνατά ατού του καναλιού που διαρκώς ενισχύουν το καναλι χωρίς να αλλάζουν τη φιλοσοφία του.

Μεταξύ λοιπόν ενός ποτηριού κρασιού και ενός όμορφου γεύματος στο Μουσείο Μπενάκη, ο Σταμάτης Μαλέλης, μίλησε για την Ενημέρωση και έδωσε το στίγμα των δυνατών χαρτιών που είναι οι πολιτικές εκπομπές, οι ειδήσεις και φυσικά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Αν το τοπίο αλλάξει και οι ειδήσεις του ΑΝΤ-1 πάνε στις 7μμ θεωρείται πολύ πιθανό να μετακινηθούν και οι ειδήσεις του ΣΚΑΪ κατά πάσα πιθανότητα στις 8μμ.

Η Άλκιστις Μαραγκουδάκη είναι η διευθύντρια της ψυχαγωγίας. Με την έλευση του X Factor στο κανάλι έπεσαν στο τραπέζι πολλά ονόματα ηθοποιών, τραγουδιστών , ραδιοφωνικών παραγωγών. Στα… ντολμαδάκια όμως που τρώγαμε, δεσμευτήκαμε, να μην πούμε κουβέντα προς τα έξω.

Το X Factor θα αρχίσει τον Μάρτιο και για την επόμενη σαιζόν ετοιμάζεται μια αυτοτελής σειρά με τον Λευτέρη Καπώνη να γράφει τα σενάρια που αναφέρεται σε ζευγάρια και πως αυτά αντιμετωπίζουν με χιουμοριστική διάθεση την κρίση. Ο ΣΚΑΪ θα εξακολουθήσει να επενδύει σε ξένες σειρές αλλά και σε καλές ξένες κινηματογραφικές ταινίες.