Στην πρόσφατη γενική συνέλευση που έγινε την Δευτέρα το μεσημέρι, οι μέτοχοι του Mega δεν κατάφεραν να βρουν τον τρόπο της ανακεφαλαίωσης, ήτοι να εισρεύσει χρήμα στην εταιρεία που θα διευκολύνει λειτουργικά πάγιες εντολές  του καναλιού.

Ο ένας μέτοχος ο Σταύρος Ψυχάρης έχει δηλώσει αδυναμία συμμετοχής και καταβολής των 10 εκ. ευρώ όπως αρχικά είχε υποσχεθεί και τώρα φαντάζει πιθανότερη η είσοδος νέων παιχτών στην μεγάλη οικογένεια, καθώς λέγεται ότι υπάρχει και έτερο ενδιαφέρον πλην αυτό του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου. Πάντως αυτό που γίνεται κατανοητό είναι ότι πλέον συνομιλούν οι επίγονοι των επιχειρηματιών, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και ο Θεοχάρης Φιλιππόλουλος, με τον Φώτη Μπόμπολα ενώ φαίνεται να αποσύρονται οι πρωτεργάτες μεγαλομέτοχοι. Κάποιοι ήδη το έχουν κάνει καιρό.  Βέβαια όσοι γνωρίζουν τον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο ξέρουν καλά ότι δεν τοποθετεί χωρίς σιγουριά για την επένδυση τόσο εύκολα χρήματα, για αυτό και οι επιχειρήσεις του είναι σταθερές και κερδοφόρες η τουλάχιστον με τις λιγότερες ζημίες της αγοράς. 

Ωστόσο, τα μεγάλα σημαντικά προβλήματα που θα πάρει χρόνο αλλά λύση θα βρούνε, έχουν κηρύξει στάση εργασίας στα μικρότερα. Έτσι μια σειρά που μόλις είχε ξεκινήσει «Η χειρότερη βδομάδα της Ζωής μου», πήρε σήμα να σταματήσει τα γυρίσματα έχοντας την τύχη των άλλων του «Κάτω Παρτάλι» και της «Εθνικής Ελλάδος». Με πολύ κόπο βγαίνει το πρόγραμμα του Mega  και άλλη μια στάση θα κάνει και το celebrity night game καθώς κανείς δεν έχει πληρωθεί.