current views are: 8

21 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση14:49

Ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα!

Νέα εκπομπή χιουμοριστική, με τον Γιώργο Χατζηπαύλου, στον Alpha.

Δημοσίευση 14:49’

Νέα εκπομπή χιουμοριστική, με τον Γιώργο Χατζηπαύλου, στον Alpha.

Ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα! Νέα εκπομπή χιουμοριστική, με τον Γιώργο Χατζηπαύλου, στον Alpha.Ένα Stand up comedy για τους άντρες, τις γυναίκες, το σεξ και τη ζωή μας! Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στις 24:00, ο Alpha θα παρουσιάσει αποσπάσματα από μία παράσταση που θέτει ερωτήματα σημαντικά και απαντάει σε όσα μας φέρνουν αντιμέτωπους με το άλλο φύλο. 

Ιδού τα θέματα:
Γιατί οι γυναίκες μιλάνε με σήματα; Το αγγελάκι ή το διαβολάκι που έχουμε μέσα μας είναι καλύτερο να ακούμε; Μάνα: η γυναίκα τις ζωής μας; Ποιος σηκώνει το καπάκι της τουαλέτας; Η μάχη της συγκατοίκησης! Μπορεί ένας άντραW και μια γυναίκα να είναι φίλοι; Πώς γίνονται τα παιδιά; Τι συμβαίνει όταν μεγαλώνεις; Γιατί οι καλλιτέχνες λένε ακατανόητα πράγματα; Γιατί τα κορίτσια είναι καλύτερα από τα αγόρια; Τελετή και γλέντι: το αληθινό μυστήριο του γάμου! Έντεχο και λαϊκό. Ποιο κερδίζει στον στίχο; Ο έρωτας στα χρόνια του internet. Αν υπήρχε facebook στην αρχαιότητα; Τα τατουάζ είναι σέξι και στα 70 σου; Γιατί η θηλυκότητα φαίνεται ενώ ο ανδρισμός είναι κάτι φλου; Γυναικείος οργασμός: μύθος ή πραγματικότητα; Είναι ο γάμος τα γυαλιά που καθαρίζουν τη θολούρα του έρωτα; Γιατί οι άντρες είναι της ποσότητας και οι γυναίκες της ποιότητας; Τι θέλουν οι γυναίκες; Τι θέλουν οι άντρες; 

Αυτά και τόσα άλλα μεγάλα ερωτήματα της ανθρωπότητας με ή χωρίς κρίση σατιρίζονται και αναλύονται σε μία παράσταση που παίρνει τα σοβαρά στα αστεία και τα αστεία στα σοβαρά!