Και οι Έλληνες στο εξής μπορούν να απολαμβάνουν τις ψηφιακές υπηρεσίες ψυχαγωγίας του Netflix

Πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η συνδρομητική υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 190 χώρες, ανάμεσά τους και η δική μας. 

Οι υπηρεσίες

Για να μπορέσει κάποιος να συνδεθεί στο δίκτυο θα πρέπει να πληκτρολογήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας. Τότε ο ιστότοπος αναγνωρίζει ότι η επίσκεψη προέρχεται από την Ελλάδα και τον οδηγεί στο ανάλογο domain (https://www.netflix.com/gr/). Εκεί ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το πακέτο των υπηρεσιών που επιθυμεί. Στη χώρα μας είναι διαθέσιμα τρία διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών και χρεώσεων: 7,99, 9,99 ή 11,99 ευρώ/μήνα. 

Σε ότι αφορά τις γλώσσες, στις περισσότερες χώρες η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στα αγγλικά, αλλά τελευταία προστέθηκαν και αρκετές γλώσσες, όπως αραβικά, κορεάτικα, κινέζικα. Ανάμεσα στις σειρές που έχει δημιουργήσει το Netflix είναι τα: Marvel's Daredevil, Marvel's Jessica Jones, Narcos, Marco Polo, House of Cards, ενώ πρόσφατα προχώρησε και στην παραγωγή ταινιών.

Επίσης το Netflix υποστηρίζει τις ακόλουθες συσκευές – πλατφόρμες: PC, Mac, Android, iOS, Smart TV, Apple TV, Chromecast, PS3, PS4, Xbox, Xbox One, Set Top Box και Blu-Ray player.  

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι περισσότερες από τις ταινίες και τις σειρές του Netflix διαθέτουν υπότιτλους στα Αγγλικά.  Ελληνικοί υπότιτλοι προς το παρόν δεν υπάρχουν. 

TAGS